TOP ŠIHT: FERI, Hisense Gorenje Europe, Zveza Sonček, Mikro+Polo, Zavarovalnica Sava …

Uredništvo , 12.10.23 ob 03:15

So službe. In so »top šihti«, ki jih za vaš nov začetek izbrskamo vsak teden. Tokratni TOP ŠIHT obsega kar 8 prostih delovnih mest na različnih področjih in v številnih priznanih podjetjih.

TOP ŠIHT: FERI, Hisense Gorenje Europe, Zveza Sonček, Mikro+Polo, Zavarovalnica Sava …

Prosta delovna mesta, ki jih v TOP ŠIHT izboru predstavljamo ta teden, so raznovrstna in so lahko odlična odskočna deska za »jesenski novi začetek«. Svež seznam ponuja vse od priložnosti v Avstriji do dela v avtomobilski industriji, ogrevanju, laboratorijski tehniki, visokem šolstvu …

Asistent na FERI

Si za to delovno mesto? Zahtevani pogoji za kandidata vključujejo zaključen drugostopenjski oz. ekvivalentni študijski program iz področij: telekomunikacije, elektrotehnika, računalništvo, informatika, fizika ali matematika.

Prav tako je potrebno imeti veljaven habilitacijski naziv asistent oz. izpolnjevati pogoje za izvolitev, pri čemer je povprečna ocena izpitov (brez ocene magistrskega dela) najmanj 8. Poleg tega se pričakujejo splošna računalniška znanja in znanje programiranja ter sposobnost komuniciranja v angleščini, pri čemer je poznavanje računalniških omrežij prednost.

Kaj te čaka? Delovne naloge pozicije asistenta na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko vključujejo izvajanje seminarskih in računalniških vaj pri predmetih na študijskih programih Telekomunikacije in Elektrotehnika ter sodelovanje pri raziskovalnem delu na področju naprednih tehnologij na Inštitutu za elektroniko in telekomunikacije UM FERI. Delovni čas je polni delovni čas.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več.

PREBERITE ŠE: TOP ŠIHT: Tester programske opreme, bančni svetovalec, prodajni inženir, komercialist …

Varuh institucionalnega varstva

Si za to delovno mesto? Delovno mesto pri Zvezi Sonček so.p. zahteva kandidata s IV. ali V. stopnjo izobrazbe, sposobnostjo dela z ljudmi s posebnimi potrebami, vozniškim dovoljenjem kategorije B, znanjem slovenskega jezika, ki je brez kazenske evidence s področja gospodarskega kriminala in spolne nedotakljivosti.

Kaj te čaka? Kot varuh institucionalnega varstva boš opravljal naloge, kot so pomoč pri osebni higieni, hranjenju, oblačenju, gibanju, komunikaciji in varnosti uporabnikov.

Prav tako boš vodil aktivnosti za zadovoljevanje osnovnih življenjskih potreb, skrbel za zdravje in varnost ter izvajal različna gospodinjska opravila. Delo vključuje tudi vožnjo kombija in sodelovanje pri učenju samostojnega življenja uporabnikov.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več.

Delo v proizvodnji

Kje? Lannach

Si za to delovno mesto? V podjetju si želijo kandidata, ki je natančen, odgovoren in zanesljiv, ima po možnosti izkušnje v proizvodnji, je pripravljen na 3-izmensko delo in delo v nadurah, ima pogovorno znanje nemškega jezika na ravni B1, vozniško dovoljenje B kategorije in lasten prevoz.

Kaj te čaka? Tvoje naloge na delovnem mestu v proizvodnji bodo montaža in sestavljanje na liniji ter upravljanje stroja.

Kandidat si lahko na delovnem mestu obeta zaposlitev za nedoločen čas z možnostjo fiksnega prevzema s strani poslovnega partnerja, plačilo za to delovno mesto je 2.526.86 € bruto/mesec, zaposleni pa dobi tudi dodatek na izmensko delo.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Prijavi se na [email protected] ali na 0043664806768000.

PREBERITE ŠE: Kje najti najnovejše delovne priložnosti v Avstriji?

Monter laboratorijskega pohištva

Si za to delovno mesto? V podjetju si želijo kandidata, ki ga odlikujejo najmanj III. stopnja izobrazbe, kot je lesarska, mizarska, strojna, električarska ali sorodna smer. Prav tako naj bi imel najmanj 2 leti izkušenj z montažo pohištva, vključno z neformalnimi izkušnjami.

Pomembno je poznavanje tehničnih in kakovostnih standardov ter osnovno znanje uporabe ročnih in električnih orodij. Zaželeno je tudi, da je kandidat fleksibilen, se prilagaja delovnemu času, ima vozniški izpit kategorije B, dobro psihofizično pripravljenost in znanje vsaj enega tujega jezika.

Kaj te čaka? Delo na tem delovnem mestu vključuje montažo laboratorijskega pohištva v delavnici na sedežu podjetja in pri kupcih, večinoma v tujini, predvsem v Avstriji in Nemčiji. Delo poteka od ponedeljka do petka, s prostimi vikendi in prazniki, kar omogoča tedensko vračanje domov.

Podjetje ponuja priložnost za takojšen začetek dela, zaposlitev za polni delovni čas za nedoločen čas, začetno šolanje in mentorstvo, uporabo profesionalnih delovnih orodij in sredstev, delo z ugledno blagovno znamko, čisto notranje delo, kvalitetna delovna oblačila, urejeno nastanitev in prevoz s strani podjetja, možnost napredovanja, prijeten kolektiv, redno in stimulativno plačilo ter varno zaposlitev.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več.

Avtomobilski cenilec v sektorju škod

Si za to delovno mesto? Za to delovno mesto v podjetju pričakujejo kandidate s srednješolsko izobrazbo tehnične smeri (V. stopnja), vozniškim izpitom kategorije B, najmanj dvema letoma delovnih izkušenj, poznavanjem avtomobilske stroke, znanjem dela z računalnikom in programskimi orodji Microsoft Office, zaželenim znanjem angleškega jezika ter sposobnostjo komuniciranja, dela v timu, pripravljenostjo na izobraževanje, organizacijskimi veščinami in samoiniciativnostjo.

Kaj te čaka? Delovno mesto zajema reševanje škodnih in zavarovalnih primerov na področju avtomobilskih zavarovanj, vključno z ogledi in cenitvami škod, obračuni in likvidacijami škod ter ugotavljanjem temelja zahtevkov in višine škode.

Poleg tega vključuje sodelovanje pri ugotavljanju in ocenjevanju škodne rezerve, prepoznavanje zavarovalniških goljufij, sprejem strank in pojasnjevanje reševanja škodnih primerov, komunikacijo z zunanjimi izvajalci ter skrb za izboljševanje škodnega procesa s predlogi sprememb in uvajanjem novih tehnologij.

Delovno razmerje bo sklenjeno za nedoločen čas, s šestmesečno poskusno dobo, pri polnem delovnem času.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več.

Proizvodni tehnolog

Si za to delovno mesto? Od kandidata se pričakuje zaključena vsaj VI. stopnja izobrazbe, vozniški izpit kategorije B, znanje 2D in 3D modeliranja s programi, kot so AutoCAD, SolidWorks, itd., znanje CNC programiranja s programom SolidCam ali alternativnimi programi, poznavanje krmilja Fanuc in Mazatrol, splošna računalniška pismenost, pogovorno znanje angleškega jezika, natančnost, zanesljivost, samostojnost pri delu, odgovornost, komunikativnost, samoiniciativnost, sposobnost timskega dela in organizacijske spretnosti.

Kaj te čaka? Družba Impol FinAl, d. o. o., išče kandidata za delovno mesto proizvodnega tehnologa. Naloge in odgovornosti vključujejo programiranje 3,4- in 5-osnih CNC strojev, optimiziranje procesa mehanske obdelave (zmanjševanje časa cikla obdelave, izbira ustreznega orodja za obdelavo, zlasti pri struženju), aktivno sodelovanje pri uvajanju izboljšav v proizvodnem procesu, osvajanje novih izdelkov, sodelovanje pri zagotavljanju orodij za proizvodni proces, sodelovanje pri projektih, priprava tehnične in tehnološke dokumentacije, poznavanje zahtev in standardov v avtomobilski industriji ter izvajanje drugih nalog po navodilih nadrejenega.

Delovno mesto ponuja zaposlitev za nedoločen čas (s štirimesečnim poskusnim delom) in zaposlitev za polni delovni čas. V primeru doseganja dobrih poslovnih rezultatov so na voljo dodatki, kot so božičnica in 13. plača, izplačilo regresa nad državnim povprečjem ter druge ugodnosti za zaposlene, vključno z nagrajevanjem koristnih predlogov, dodatkom za pokojninsko varčevanje in organizacijo različnih dogodkov.

Prav tako so na voljo mentorstvo, možnost izobraževanja in razvoja kompetenc na delovnem mestu, stimulativno delovno okolje ter sodelovanje s pozitivnim in ambicioznim timom.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več.

Poslovni sekretar

Si za to delovno mesto? V podjetju si želijo kandidate z zaključeno VI. ali VII. stopnjo izobrazbe, aktivnim znanjem vsaj enega tujega jezika (angleščine), znanjem MS Office, vsaj 5 let delovnih izkušenj na podobnem delovnem mestu, odličnimi komunikacijskimi sposobnostmi, organiziranostjo, samoiniciativnostjo, sposobnostjo timskega dela in vozniškim izpitom B kategorije.

Kaj te čaka? ALPOS ALU d.o.o. išče sposobnega poslovnega sekretarja. Delovne naloge vključujejo podporo poslovodstvu, sprejem strank, vodenje evidenc in korespondence, koordiniranje sestankov ter pripravo potnih nalogov in evidenco bolniških odsotnosti.

Podjetje nudi zaposlitev za polni delovni čas z dopoldanskim urnikom, redno in stimulativno plačilo, urejene delovne pogoje, možnost osebnostne rasti in dolgoročno sodelovanje. Delovno razmerje je lahko sklenjeno za določen čas, z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več.

Podatkovni analitik – inženir

Si za to delovno mesto? V podjetju pričakujemo kandidate z delovnimi izkušnjami na področju podatkovnih znanosti, podatkovnih analiz, podatkovnega inženiringa ali podatkovne arhitekture, znanjem programskih jezikov R, SQL, Python, Scale, Jave ali C++, izkušnjami pri upravljanju podatkov, modeliranju in oblikovanju podatkov, izkušnjami v podatkovnem rudarjenju ter uporabo orodij poslovne inteligence in podatkovnih ogrodij.

Želijo si tudi, da ima kandidat izkušnje z metodami znanosti o podatkih in sposobnostjo reševanja problemov, analitičnimi sposobnostmi, komunikacijskimi spretnostmi, organiziranostjo, sposobnostjo dela v ekipi in znanje angleškega jezika. Zaželena je diploma s področja informatike ali sorodne smeri, kot so podatkovna analiza, podatkovno inženirstvo, informatika ali podobno.

Kaj te čaka? Delovno mesto Hisense Gorenje Europe, vključuje klasificiranje in organiziranje podatkov, sodelovanje z ostalimi ekipami za prepoznavanje težav in uporabo podatkov za predlaganje rešitev, identifikacijo uporabnih virov podatkov, oblikovanje konceptov za učinkovit pretok podatkov, analizo strukturiranih in nestrukturiranih podatkov, združevanje modelov za učinkovito analizo, vizualizacijo podatkov, predlaganje rešitev za poslovne izzive ter sodelovanje z inženirskimi skupinami in ekipami za razvoj izdelkov.

Podjetje omogoča tudi možnost kombiniranja dela v Velenju, Mariboru ali Ljubljani ter od doma ter številne možnosti za nadgradnjo kariere.

Ponuja se možnost zaposlitve za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več.