Elektro Bosnar ter HVAC montaža, zaupanja vredni podjetji, ki ponujata vse od elektro storitev do strojnih inštalacij, izstopata tudi kot delodajalca. Izkoristite priložnost in se pridružite njihovi ekipi!

Za podjetjema Elektro Bosnar, ki se ukvarja z elektroinštalacijami, strelovodnimi inštalacijami, elektro meritvami in projektiranjem ter HVAC montaža, ki se ukvarja s strojnimi inštalacijami, stoji Metod Bosnar, ki s podjetjem ponudbo gradi že celo desetletje, vse od leta 2013.

Dve uspešni podjetji = dva uspešna delodajalca

»Naš trud in strokovnost sta bila kmalu prepoznana, zato smo si do danes uspešno ustvarili sloves zaupanja vrednega izvajalca strojnih in elektro inštalacij ter storitev projektiranja. Naša ekipa šteje več kot 20 ljudi in delujemo na celotnem območju Slovenije,« pove Metod Bosnar in dodaja:

»Vedno smo vam pripravljeni priskočiti na pomoč ter poiskati prave rešitve za vse izzive. Dogovorjeno delo opravimo hitro in jamčimo zadovoljstvo, saj je to ena izmed ključnih vrednot, ki smo si jih začrtali.«

Bosnar bdi tudi nad podjetjem HVAC montaža, ki je specializirano za strojne inštalacije ter poskrbi tako za vodovod kot ogrevanje, prezračevanje, klimatizacijo in še veliko več.

»Poskrbimo za celotno izvedbo projekta – od idejnih rešitev, do projekte dokumentacije, izdelave natančnih popisov del pri sanacijah obstoječih objektov in novogradnjah. Dela izvajamo tako v stanovanjskih objektih, kot tudi v proizvodnih, industrijskih objektih in javnih ustanovah,« še pove.

Bosnar, ki se v okviru podjetja Elektro Bosnar ukvarja z elektroinštalacijami, strelovodnimi inštalacijami, elektro meritvami in projektiranjem, v okviru HVAC montaža pa s strojnimi inštalacijami, izpostavi pa tudi eno izmed kvalitet podjetja: »Ena izmed pomembnih prednosti je tudi ta, da lahko svojim strankam ponudimo odlično razmerje med kakovostjo in ceno. Elektroinštalacije urejamo tako za manjše novogradnje, kot tudi za večstanovanjske objekte, poslovne objekte, hotele in še mnogo več.«

Priložnost za TOP ŠIHT

Podjetji Elektro Bosnar ter HVAC montaža odlikuje še ena kvaliteta: podjetji sta prepoznavni kot izvrstna delodajalca, ki v svojo ekipo prav v teh dneh vabita nove zaposlene – odprti sta delovni mesti elektromonterja v podjetju Elektro Bosnar ter monterja inštalacij v podjetju HVAC montaža.


Pridružite se ekipama podjetij Elektro Bosnar in HVAC montaža – za več o delovnih mestih ter možnosti prijave pokličite na 040 463 807.