TOP ŠIHT: 8 delovnih mest za vse, ki obožujejo delo s hrano

Uredništvo , 02.11.23 ob 03:00

Tokratni TOP ŠIHT ponuja nekaj za vse gurmane, strastne kuharje, slaščičarje in vse, ki radi delate s hrano.

TOP ŠIHT: 8 delovnih mest za vse, ki obožujejo delo s hrano

So službe. In so »top šihti«, ki jih za vaš nov začetek izbrskamo vsak teden. Tokrat prosta delovna mesta v tedenskem izboru rubrike Maribor24.si TOP ŠIHT prinašajo nekaj za vse z izostrenimi brbončicami in spretnimi rokami.

Poglobili smo se v trenutna prosta delovna mesta in izbrskali najbolj zanimiva s področij gostinstva, živilstva … Tako se vam ponujajo prosta delovna mesta slaščičarjev, dietnih kuharjev, pekov, živilskih tehnologov …

Slaščičar

Kje? Naturalica foods d.o.o.

Si za to delovno mesto? Na tem delovnem mestu iščejo izkušenega slaščičarja, ki se z veseljem posveča izdelavi sladkih kreacij in ima sposobnosti za samostojno pripravo sladic ter drugih slaščičarskih izdelkov.

Od kandidatov pričakujejo IV., V. ali VI/1. stopnjo izobrazbe ter 1-3 leta izkušenj v slaščičarskem poklicu. Pomembne lastnosti, ki jih podjetje išče, vključujejo pozitivno naravnost, sposobnost za delo v timu, samostojnost pri delu, strast do slaščičarstva, željo po stalnem napredku in učenju.

Kaj te čaka? Podjetje ponuja redno zaposlitev s poskusno dobo v stabilnem podjetju z visoko bonitetno oceno, delo v prijetnem in sodobnem okolju, stimulativno plačilo, dodatek na uspešnost in druge ugodnosti, stalno izobraževanje, možnost napredovanja, delo v profesionalnem in pozitivnem kolektivu ter delo za polni delovni čas (dvoizmensko delo).

Prijavi se! Je to tvoj TOP ŠIHT? Klik za več.

Dietni kuhar

Kje? Dom Danice Vogrinec Maribor

Si za to delovno mesto? Za omenjeno delovno mesto se pričakujejo kandidati s srednjo poklicno izobrazbo v smeri hotelirstvo in gostinstvo ali alternativno srednjo poklicno izobrazbo v smeri živilske tehnologije.

Poleg tega se pričakuje najmanj 6 mesecev delovnih izkušenj, izpit iz varstva pri delu in poznavanje predpisov HACCP sistema v skladu z zakonodajo. Kandidati, ki imajo izobrazbo ali poklic peka, slaščičarja ali mesarja, morajo imeti 10 let delovnih izkušenj v kuhinji kot kuhar.

Kaj te čaka? Delo vključuje pripravljanje živil in kuhanje jedi, diet in napitkov za stanovalce ter distribucijo obrokov hrane stanovalcem. Poleg tega zaposleni skrbi za kakovostno in neoporečno prehrano stanovalcev, čiščenje posode, pripomočkov in prostorov za pripravo hrane.

Prijavi se! Je to tvoj TOP ŠIHT? Klik za več.

Slaščičar

Kje? KUFJA; družba za proizvodnjo in gostinstvo

Si za to delovno mesto? Za to delovno mesto so zahtevani kandidati s srednjo poklicno izobrazbo. Poleg tega se pričakuje najmanj 1 leto delovnih izkušenj pri izdelavi različnih slaščic.

Kaj te čaka? Delo vključuje izdelavo različnih slaščic, pri čemer je delovni čas 40 ur na teden, zaposlitev je začasna in traja 12 mesecev, s 3-mesečnim poskusnim delom. Možnost zaposlitve za nedoločen čas.

Prijavi se! Je to tvoj TOP ŠIHT? Klik za več.

Živilski tehnolog

Kje? DELAKORDA, keksarna, d.o.o.

Si za to delovno mesto? Od kandidata se pričakuje višješolska izobrazba v smeri živilske tehnologije ali alternativno visokošolska 1. stopnje, visokošolska strokovna izobrazba, tudi v smeri živilske tehnologije. Zahteva se vsaj 2 leti delovnih izkušenj kot živilski tehnolog, vozniško dovoljenje kategorije B, odlično znanje angleškega in slovenskega jezika ter osnovno računalniško znanje.

Kaj te čaka? Delovne naloge vključujejo pripravo delovnih nalogov za proizvodnjo, pripravo tehnoloških postopkov za proizvodnjo (vključno s surovinami, pripravo mas, izdelavo keksov, pečenjem, pakiranjem), vodenje evidence o proizvodnji in porabi surovin, pripravo programov za izdelavo keksov in etiket, spremljanje kakovosti vhodnih surovin ter preverjanje prevzemne dokumentacije, pripravo receptur, izdelavo razvojnih načrtov in razvoj novih izdelkov ter pripravo razvojno-tehnološke dokumentacije …

Zaposlitev je za nedoločen čas s 6-mesečnim poskusnim delom. Delovni čas je 40 ur na teden.

Prijavi se! Je to tvoj TOP ŠIHT? Klik za več.

Pek oz. prodajalec na oddelku kruha

Kje? Megamarket Interspar

Si za to delovno mesto? V podjetju pričakujejo kandidate s IV. stopnjo izobrazbe v smeri živilske ali druge ustrezne smeri. Zaželene so izkušnje na podobnih delovnih mestih, veselje do dela z ljudmi ter komunikativnost.

Kaj te čaka? Delo na tem delovnem mestu zajema pripravo, peko in strežbo kruha ter drobnega peciva, naročanje in vračanje ustreznih količin kruha in drugih izdelkov, svetovanje kupcem pri nakupu blaga ter posredovanje informacij. Vključuje tudi skrb za dobro založenost in urejenost prodajnih polic, točno označevanje blaga (plakati, regalne etikete, cene, deklaracije), čistočo in urejenost pekarne ter pomoč pri strežbi.

Podjetje ponuja delo v sodobno opremljeni poslovalnici, prijetno delovno okolje, plačevanje dodatnega pokojninskega zavarovanja, zaposlitev v velikem in uspešnem mednarodnem podjetju ter zaposlitev za določen čas z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas.

Prijavi se! Je to tvoj TOP ŠIHT? Klik za več.

Operater v proizvodnji čokoladnih izdelkov

Kje? Naturalica foods d.o.o.

Si za to delovno mesto? Za to delovno mesto si v podjetju želijo kandidate nekaj leti delovnih izkušenj, IV. ali V. stopnjo izobrazbe (tehnična smer je zaželena, ni pa nujna), znanjem slovenskega jezika, smislom za organizacijo, osnovnim poznavanjem dela z računalniki, željo po učenju izdelave čokoladnih izdelkov na strojih, odgovornim odnosom do dela in veljavnim vozniškim dovoljenjem.

Kaj te čaka? Kandidat na tem delovnem mestu bo odgovoren za upravljanje in nadziranje različnih strojev za izdelavo ter pakiranje čokoladnih izdelkov.

Naloge bodo obsegale tudi pripravo ustreznega materiala za nemoten tehnološki proces, pakiranje in skladiščenje izdelkov po delovnem nalogu, spremljanje in kontroliranje tehnološkega procesa in izdelkov ter evidentiranje podatkov v računalniškem programu.

Podjetje ponuja redno zaposlitev s poskusno dobo v stabilnem podjetju z visoko bonitetno oceno, delo v prijetnem in sodobnem okolju, stimulativno plačilo, dodatek na uspešnost in druge ugodnosti, možnost napredovanja, delo v profesionalnem in pozitivnem kolektivu ter delo za polni delovni čas (dvoizmensko delo).

Prijavi se! Je to tvoj TOP ŠIHT? Klik za več.

Pek

Kje? Hlebček d.o.o.

Si za to delovno mesto? V podjetju si želijo kandidate s III. ali IV. stopnjo izobrazbe ter osebo z delovno vnemo, odgovornim odnosom do dela ter strastjo do ročnih spretnosti. Zaželene so izkušnje v pekarski dejavnosti in pripravi izdelkov. Pričakujejo voljo in željo po pridobivanju novih znanj ter stalno izboljšanje v vseh aspektih dela.

Kaj te čaka? Delovne naloge bodo obsegale delo v proizvodnji s pomočjo avtomatiziranih linij, ročno oblikovanje na “tabli,” delo s pečjo, pripravo surovin ter mešanje.

Podjetje nudi dolgoročno sodelovanje, stimulativno plačilo, hitro napredovanje, dodatno nagrajevanje in dinamično delo v večjem kolektivu. Poskusno delo traja 2 meseca, mesečno plačilo pa je odvisno tudi od narave oddelanih ur, vključno z nedeljskimi urami, nočnimi delovniki in nadurami.

Prijavi se! Je to tvoj TOP ŠIHT? Klik za več.

Samostojni kuhar

Kje? Slorest d.o.o., Murska Sobota

Si za to delovno mesto? V podjetju si želijo kandidate z izobrazbo KV kuhar, kuharskimi znanji in razgledanostjo, izkušnjami v kuhinji, komunikativnostjo, veseljem do dela z ljudmi, odgovornostjo, zanesljivostjo in natančnostjo ter pozitivnim odnosom do dela. Poznavanje osnov računalnika in vozniško dovoljenje kategorije B je prav tako zaželeno.

Kaj te čaka? Delovne naloge bodo vključevale samostojno pripravo tako toplih kot hladnih obrokov, pripravo dodatne ponudbe, organizacijo dela v kuhinji, deljenje hrane na delilni linji ter naročanje živil in ustrezno administracijo. Delo poteka od ponedeljka do petka v dveh izmenah, občasno pa je potrebno tudi dežurstvo za vikend.

Prijavi se! Je to tvoj TOP ŠIHT? Klik za več.