Pridružite se enemu najperspektivnejših podjetij v Podravju!

Oglasno Sporočilo, 13.11.23 ob 03:10

Tokratni TOP ŠIHT izbor predstavlja priložnost za delo v nagrajenem perspektivnem podjetju, ki se ukvarja z gradnjo skoraj nič-energijskih montažnih hiš!

Pridružite se enemu najperspektivnejših podjetij v Podravju!

V rubriki TOP ŠIHT smo vselej na preži za zanimivimi prostimi delovnimi mesti, poseben posluh pa imamo za delovna mesta v perspektivnih lokalnih podjetij … Tokrat smo tako izbrskali prosto delovno mesto v kar najperspektivnejšem podjetju Podravja!

Podjetje Stela Haus, prejemnik nagrade Najperspektivnejše podjetje v Podravju, zaradi povečanega obsega dela podjetje išče nove sodelavce. V svojo družbo tako vabijo izkušene in motivirane posameznike, ki bodo soustvarjali zgodbo o uspehu.

K sodelovanju v podjetju Stela Haus tako vabijo več monterjev montažnih hiš.

Delo bo obsegalo:

  • pripravljanje za montažo (material, orodja, stroji),
  • seznanjanje s tehnično dokumentacijo za montažo,
  • pripravo gradbišča oz. kraja montaže,
  • montiranje v skladu s tehnično dokumentacijo in po navodilih za montažo,
  • transportna dela (prevozi, skladiščenje, zaščita materialov oz. Izdelkov),
  • vožnja službenih vozil, ki se uporabljajo na montaži skladno z navodili in prepisi, ki veljajo na tem področju, ter skrb za ta vozila (dokumentacija, čiščenje, brezhibnost, oprema….)
  • izvajanja montaže v Sloveniji in tujini,
  • opravljanje servisov in reševanje reklamacij ter
  • druga in dodatna opravila po nalogu neposredno nadrejenega vodje.

S čim vse se ukvarja podjetje Stela Haus? Preverite številne uspešne podjetje na njihovi spletni strani in socialnih omrežjih!

Ste pravšnji kandidat?

Od kandidatov v podjetju pričakujejo do tri mesece delovnih izkušenj, zaželeno pa je tudi, da kandidati poznajo montažni način gradnje.

Pisne ponudbe z dokazili o izpolnjevanju pogojev in kratkim življenjepisom pričakujemo na naslov e-naslov: [email protected].

Prav tako si želijo kandidate, ki imajo vozniški izpit B kategorije, sposobnost za delo na višini, smisel za reševanje tehničnih problemov, ki so hkrati samoiniciativni in samostojni, zanesljivi ter pri delu odgovorni, točni in natančni ter imajo vztrajnost in voljo do dela.

Ob tem dodajo, da se delo opravlja na terenu v Sloveniji in tujini, pri izbiri pa bodo imeli prednost kandidati, ki imajo izkušnje z montažo objektov.

Kaj vas čaka?

Kaj vse vam podjetje Stela Haus ponuja? Pričakujete lahko sklenitev pogodbe o zaposlitvi za nedoločen čas s 3-mesečnim poskusnim delom; kreativno in dinamično delo v uspešnem podjetju; možnost osebnega in kariernega razvoja; stimulativno plačilo, vezano na rezultate ter strokovno nadgradnjo znanj.

Pisne ponudbe z dokazili o izpolnjevanju pogojev in kratkim življenjepisom pričakujemo na naslov e-naslov: [email protected].