V skupini Novogradnje Maribor d.o.o., eni izmed vodilnih in najprodornejših nepremičninsko investicijskih družb v Sloveniji, iščejo nove sodelavce, ki bi se pridružili njihovi uspešni in dinamični ekipi.

Foto: Novogradnje Maribor

Maribor, znan po svoji bogati zgodovini in kulturi, doživlja preporod na področju nepremičnin. Razvoj in rast mesta poganjajo sodobni gradbeni projekti, ki jih s ponosom podpisuje predvsem podjetje Novogradnje Maribor.

V okviru svojega širitvenega načrta iščemo strokovnjake z različnih področij gradbeništva, ki bi jim pomagali uresničevati vizijo razvoja mestnega jedra in okolice.


Odprte pozicije vključujejo:

  • Vodja del (dipl. inž. grad.), ki bo kot odgovorni vodja del zagotavljal uspešno realizacijo najpomembnejših projektov.
  • Pomočnik vodje del, ki bo skrbel za koordinacijo in organizacijo dela na gradbiščih.
  • Delovodja, z nalogo usmerjanja in tehnične pomoči izvršnim ekipam na gradbišču.
  • Nadzornik gradnje večstanovanjskih stavb, ki bo zagotavljal, da vsi objekti ustrezajo najvišjim tehničnim in zakonskim standardom.

Gradite prihodnost Maribora – dobesedno

Skupina Novogradnje Maribor d.o.o. ponuja ne le stabilno zaposlitev za nedoločen čas in stimulativno plačilo, temveč tudi priložnost za delo v središču Maribora, v srcu gradbenih projektov, ki oblikujejo prihodnost mesta.

Skupina je že leta prisotna na slovenskem nepremičninskem trgu in je postala sinonim za kakovost, zanesljivost in inovativnost. Zavezani so k trajnosti, napredku mesta Maribor in zadovoljstvu strank. Za več informacij obiščite njihovo spletno stran www.novogradnje-maribor.si ali jih kontaktirajte neposredno na 031 824 000 ali [email protected].

»Zavedamo se, da so ljudje ključni dejavnik naše uspešnosti. Zato vlagamo v njihovo profesionalno in osebnostno rast, pri čemer zagotavljamo raznoliko in sodobno delovno okolje ter mlad, energičen kolektiv,« svoje ključne temelje, na katerih gradijo spodbudno delovno okolje, opisujejo v podjetju Novogradnje Maribor.

»Če ste pripravljeni biti del sprememb in soustvarjati prihodnost Maribora, vas vabimo, da se pridružite našemu timu. Vaše prošnje z življenjepisom lahko pošljete na naslov Novogradnje Maribor d.o.o., Glavni trg 18, 2000 Maribor ali na e-mail: [email protected] še povabijo.

Skupina Novogradnje Maribor kot pomembni partner sodeluje tudi v projektu nagrajevanja izstopajočih podjetij štajerske regije, projektu Štajerski gospodarski oskar, katerega slavnostni večer se nezadržno približuje!

štajerski gospodarski oskar