Pridružite se ekipi Novogradnje Maribor in pomagajte graditi Maribor tudi dobesedno!

Uredništvo , 29.08.23 ob 03:15

V skupini Novogradnje Maribor d.o.o., eni izmed vodilnih in najprodornejših nepremičninsko investicijskih družb v Sloveniji, iščejo nove sodelavce, ki bi se pridružili njihovi uspešni in dinamični ekipi.

Pridružite se ekipi Novogradnje Maribor in pomagajte graditi Maribor tudi dobesedno!

Maribor, znan po svoji bogati zgodovini in kulturi, doživlja preporod na področju nepremičnin. Razvoj in rast mesta poganjajo sodobni gradbeni projekti, ki jih s ponosom podpisuje predvsem podjetje Novogradnje Maribor.

V okviru svojega širitvenega načrta iščemo strokovnjake z različnih področij gradbeništva, ki bi jim pomagali uresničevati vizijo razvoja mestnega jedra in okolice.


Odprte pozicije vključujejo:

  • Vodja del (dipl. inž. grad.), ki bo kot odgovorni vodja del zagotavljal uspešno realizacijo najpomembnejših projektov.
  • Pomočnik vodje del, ki bo skrbel za koordinacijo in organizacijo dela na gradbiščih.
  • Delovodja, z nalogo usmerjanja in tehnične pomoči izvršnim ekipam na gradbišču.
  • Nadzornik gradnje večstanovanjskih stavb, ki bo zagotavljal, da vsi objekti ustrezajo najvišjim tehničnim in zakonskim standardom.

Gradite prihodnost Maribora – dobesedno

Skupina Novogradnje Maribor d.o.o. ponuja ne le stabilno zaposlitev za nedoločen čas in stimulativno plačilo, temveč tudi priložnost za delo v središču Maribora, v srcu gradbenih projektov, ki oblikujejo prihodnost mesta.

Skupina je že leta prisotna na slovenskem nepremičninskem trgu in je postala sinonim za kakovost, zanesljivost in inovativnost. Zavezani so k trajnosti, napredku mesta Maribor in zadovoljstvu strank. Za več informacij obiščite njihovo spletno stran www.novogradnje-maribor.si ali jih kontaktirajte neposredno na 031 824 000 ali [email protected].

»Zavedamo se, da so ljudje ključni dejavnik naše uspešnosti. Zato vlagamo v njihovo profesionalno in osebnostno rast, pri čemer zagotavljamo raznoliko in sodobno delovno okolje ter mlad, energičen kolektiv,« svoje ključne temelje, na katerih gradijo spodbudno delovno okolje, opisujejo v podjetju Novogradnje Maribor.

»Če ste pripravljeni biti del sprememb in soustvarjati prihodnost Maribora, vas vabimo, da se pridružite našemu timu. Vaše prošnje z življenjepisom lahko pošljete na naslov Novogradnje Maribor d.o.o., Glavni trg 18, 2000 Maribor ali na e-mail: [email protected] še povabijo.

Skupina Novogradnje Maribor kot pomembni partner sodeluje tudi v projektu nagrajevanja izstopajočih podjetij štajerske regije, projektu Štajerski gospodarski oskar, katerega slavnostni večer se nezadržno približuje!

štajerski gospodarski oskar