Imaš vse, kar potrebuješ, da postaneš Impolčan ali Impolčanka?

Uredništvo , 10.10.23 ob 13:23

Preveri, koliko Impola je že v tvoji krvi ter na katerih delovnih mestih se lahko pridružiš ekipi zaposlenih!

Imaš vse, kar potrebuješ, da postaneš Impolčan ali Impolčanka?

V Impolu se pogosto pohvalijo s stavkom »Aluminij je v naši DNK,« pravi Impolčan in prava Impolčanka pa imata v sebi še nekaj lastnosti in vrlin, ki s svojimi začetnicami sestavijo ime podjetja.

I – Inovativen/inovativna

M – Marljiv/marljiva

P – Prilagodljiv/prilagodljiva

O – Odličen/odlična

L – Lojalen/lojalna

Podjetju s svojim odnosom do zaposlenih, ki ga slikovito nakazujeta že vsesplošno uveljavljena izraza »Impolčan« in »Impolčanka«, v dolgih letih delovanja uspelo ustvariti spodbudno delovno okolje, v katerem je partnerski odnos med delodajalcem – Impolom – ter zaposlenim v ospredju.

»V skupini Impol je vsak zaposleni pomemben člen v ekipi. Pri politiki poslovanja in pri sprejemanju odločitev o razvoju vedno upoštevamo najpomembnejši dejavnik – skrb za zaposlene,« pomen odnosa do zaposlenih opišejo v vodstvu podjetja Impol:

»Težimo k partnerskemu odnosi z zaposlenimi, ki temelji na odgovornosti, poštenosti in usmerjenosti v prihodnost.«

I, M, P, O, L? Ga je kaj v tebi?

Če ugotavljaš, da v se v tebi skriva nekaj »Impolskega« potenciala, lahko preveriš trenutna razpisana prosta delovna mesta, vse podrobnosti glede vsakega od njih pa čakajo tukaj.

Aktualna prosta delovna mesta v podjetju Impol so:

Posluževalec strojev in naprav m/ž

Vzdrževalec – elektro vzdrževanje (m/ž)

Vzdrževalec – elektro vzdrževanje (m/ž)

Sveža delovna mesta v podjetju Impol objavljajo na tej povezavi.

V Impolu veseli tudi študentov

Še v študentskih klopeh? Tudi zate se v Impolu najde priložnost, trenutno aktualna študentska dela v Impolu pa lahko spremljaš tukaj.

Te študentske klopi še čakajo? Ne, ne ponavljamo se – tudi zate se v podjetju Impol najde priložnost v obliki kadrovskih štipendij, o katerih lahko več prebereš tukaj, pod vodstvom izkušenih mentorjev pa lahko v Impolu opravljaš tudi obvezno prakso.