Potem ko so nogometaši Nogometnega kluba Maribor nedolgo nazaj na prvi pripravljalni tekmi v Ljudskem vrtu v letošnjem letu dodobra napolnili mrežo drugoligaša s Koroške, saj so zmagali 18:0, drugo srečanje vijoličastih ni bilo tako enostavno.

Tokrat prvoligaški dvoboj

Na domačem igrišču so se namreč danes pomerili z moštvom Bravo, a so gledalci videli samo en zadetek v mreži gostov. »Ob zaključku dela priprav z bivanjem v Moravskih Toplicah prihod v Ljudski vrt in test št. 2. Tokrat prvoligaški dvoboj proti Bravu, še vedno brez Kronavetra, Handanovića, Miheliča in Irgoliča, na seznamu poškodovanih je tudi Kotnik, Klinarja pa tokrat ni v kadru zaradi bolezni, tako da sta moštvu priključena mladinca Rok Maher in Žan Vipotnik so zapisali na klubski spletni strani.

21.1.2020 Ljudski vrt, pripravljalna tekma. Sodnik: Bojan Tkalčič. Pomočnika: Tadej Friš in Jure Sužnik.

NK MARIBOR – prvi polčas: Pirić, Milec, Peričić, Mitrović, Kolmanič, Vrhovec, Cretu, Požeg Vancaš, Bajde, Mulahusejnović (30′ Tavares), Zahović. Drugi polčas: Cotman, Pihler, Rajčević, Koblar, Viler, Dervišević, Maher, Felipe Santos, Mešanović, Tavares, Vipotnik. Trener: Darko Milanič.

BRAVO – prvi polčas: Vekič, Trontelj, Abdurahimi (A. Matko), Agboyi, Kramarič, Nukić, Kurtovič, Eckert, Ogrinec, Žinko, Drkušič. Drugi polčas: Gril, Brekalo, Primc, Ihbeisheh, Jančič, Mensah, M. Matko, Španja, Frešer, Kancilja, A. Matko, Feratović. Trener: Dejan Grabič.

Strelec: 1:0 Vipotnik (56)

Ob zaključku dela priprav z bivanjem v Moravskih Toplicah prihod v Ljudski vrt in test št. 2. Tokrat prvoligaški dvoboj proti Bravu, še vedno brez Kronavetra, Handanovića, Miheliča in Irgoliča, na seznamu poškodovanih je tudi Kotnik, Klinarja pa tokrat ni v kadru zaradi bolezni, tako da sta moštvu priključena mladinca Rok Maher in Žan Vipotnik. Začetek dvoboja ob 15. uri.