17. 7. bo Ljudski vrt gostil povratno tekmo 1. kroga kvalifikacij za Ligo prvakov. Vstopnice bodo na voljo od srede, 3. julija, od 8. ure zjutraj. Organizator v predprodaji obljublja določene ugodnosti, zato se z nakupom izplača pohiteti.

Tisti, ki so prvi pokazali zaupanje novemu projektu, bodo za svoje zasluge prejeli polovično ceno vstopnice. “Najprej bo tako potekala predprodaja le za kupce sezonskih vstopnic 2019/20, ki so si že zagotovili sedeže na tribuni za tekme domačega prvenstva in pokalnega tekmovanja, zdaj pa bodo kot prvi postali del evropskega spektakla,” so zapisali na strani NK Maribor.

Sedeži bodo rezervirani do 13. 7.

Lastniki sezonskih vstopnic si lahko za polovico znižano vstopnico za premiero Lige prvakov zagotovijo do vključno petka, 5. 7. Za vse ostale navijače bodo vstopnice za evropsko premiero na voljo od sobote, 6.7.

Sedeži za lastnike sezonskih vstopnic bodo ostali rezervirani do vključno sobote, 13.7., do takrat bo veljal tudi posebni popust. Ta seveda velja tudi za vse, ki si bodo sezonsko vstopnico kupili v prihodnjih dneh, so še zapisali.

NK MARIBOR – VALUR REYKJAVIK (SREDA, 17.7., OB 20:15)
Povratna tekma 1. kroga kvalifikacij za UEFA Champions League

Cene vstopnic v predprodaji (do vključno 14.7.)

Za kupce sezonske vstopnice:
odrasli 5 EUR, U-15 3 EUR

Preostali kupci:

10 EUR odrasli
5 EUR otroci do 15 let
4 EUR navijaška tribuna s člansko izkaznico Viol
7 EUR navijaška tribuna brez članske izkaznice

Družinski sektor (tribuna vzhod, sektor A)
8 EUR odrasli, 4 EUR otroci do 15 let

Od 15.7.:

14 EUR odrasli
7 EUR otroci do 15 let
4 EUR navijaška tribuna s člansko izkaznico Viol
10 EUR navijaška tribuna brez članske izkaznice

Družinski sektor (tribuna vzhod, sektor A)
11 EUR odrasli, 5 EUR otroci do 15 let

To so prodajna mesta vstopnic

Svoje vstopnice lahko kupite na sledečih mestih: Vijol’čna Bajta Mercator center Tabor II, Vijol’čna Bajta center mesta – Tyrševa ulica 1 ali shop.nkmaribor.com

Dodatne informacije: pri nakupu ne veljajo omejitve, personalizacije ni, tako da za vstop ne bodo potrebovali osebnih dokumentov ali izpolnjenih obrazcev.