“Misel, da še vedno ni niti blizu Michaelu, ki se ga vsi spominjamo, je grozljiva,” je dejal njegov nekdanji moštveni kolega.

Čeprav o trenutnem stanju legendarnega nemškega dirkača ne vemo veliko, dobivajo neuradne informacije vedno bolj negativen podton, kar zelo žalosti Michaelovega nekdanjega moštvenega kolega Johnnyja Herberta, poroča Žurnal24.

“Primer brez upanja”

Michael Schumacher ne izgleda niti približno tako, kot se ga radi spominjamo, meni njegov nekdanji moštveni kolega Johnny Herbert. Herbert, ki je v 90. letih prejšnjega stoletja tekmoval skupaj s Schumacherjem v ekipi Bennetton, nima konkretnih informacij o zdravstvenem stanju dirkaškega prvaka, vendar se je opiral na pesimistične izjave iz bolje obveščenih virov.

Eden od takih virov je Schumacherjev prijatelj in novinar Roger Benoit, ki je nedavno dejal, da gre pri stanju 54-letnega Nemca za “primer brez upanja”.

“O Michaelu ni nikoli nobenih novic,” je dejal Herbert. “In vsi že vemo, da te novice niso vzpodbudne. Misel, da še vedno ni niti blizu Michaelu, ki se ga vsi spominjamo, je grozljiva. To je zares žalostno,” je dodal nekdanji dirkač.