Bivši vrhunski dirkač Formule 1, Johnny Herbert, je nedavno delil informacije o trenutnem stanju legendarnega Michaela Schumacherja. Deset let po tragični nesreči, v kateri je Schumacher utrpel hude poškodbe možganov med smučanjem v francoskih Alpah, je Herbert razkril, da se v dirkaških krogih pojavljajo govorice o Schumacherjevem izboljšanju.

Gre le za govorice

"Nekdanji sovoznik" sedemkratnega svetovnega prvaka Schumacherja je povedal, da so v dirkaških krogih slišali, da naj bi Michael sedaj že lahko sedel za mizo za večerjo. Kljub temu pa Herbert poudarja, da so to le govorice, ki jih ni mogoče potrditi, saj družina Schumacher ohranja zelo zasebno in skrivnostno držo glede informacij o njegovem zdravju. Nihče razen najožjih družinskih članov ne ve z zagotovostjo, v kakšnem stanju se v resnici nahaja.

"Slišal sem delčke informacij, pa še to zgolj iz druge roke. Toda od ljudi znotraj F1 sem slišal, da res že lahko sedi za mizo za večerjo, vendar ne vem, ali je to res. Lahko le berem med vrsticami. Od družine nismo slišali veliko, kar je razumljivo. To je bilo vedno del načina Michaela in družine, da je vse ostalo zelo zasebno, zelo skrivnostno," je najnovejše govorice znotraj sveta formule 1 razkril Herbert, ki je bil Schumacherjev sovoznik v sezonah 1994 in 1995