Rokometni klub Maribor Branik je sporočil, da je za sezono 2021/22 sklenil sodelovanje s Simonom Razgorjem, ki se bo tako po sedmih letih igranja v tujini spet vrnil v mariborsko ekipo.

Foto: RK Branik

Razgor je najboljši strelec na klubski lestvici, za Mariborčane je igral med letoma 2007 in 2014. V sedmih sezonah je dosegel 1173 golov, z Mariborom pa leta 2010 zaigral tudi v finalu pokala.

Veseli se novih izzivov

Pozneje je igral v Belorusiji, kjer je vseh sedem let nosil dres serijskega beloruskega prvaka Meškova iz Bresta.

Po poteku kariere imam Maribor za domač klub. Tam sem preživel sedem let, ki so med najbolj plodnimi v moji karieri. Tam sem naredil res dober temelj za nadaljnja leta. Če logično pogledamo številke, se vse skupaj sklada.

“Po poteku kariere imam Maribor za domač klub. Tam sem preživel sedem let, ki so med najbolj plodnimi v moji karieri. Tam sem naredil res dober temelj za nadaljnja leta. Če logično pogledamo številke, se vse skupaj sklada,” je za spletno stran kluba dejal 35-letni Razgor in dodal: “Sedem let sem bil v Mariboru, sedem let sem bil v Brestu, zdaj pa se znova vračam nazaj. Glede na leta je težko pričakovati, da bom v Mariboru odigral še sedem let, ampak se navkljub temu zelo veselim novih izzivov.”