V ponedeljek, 4.9. ob 17.uri vadbeni center Trening plac vabi na predstavitev izbora vseh njihovih treningov, ki jih bodo s septembrom tudi okrepili. Dogodka pa se bodo udeležili tudi predstavniki humanitarnega društva ADRA.

Največji poudarek bo na dolgotrajni pomoči prizadetim v poplavah

Ob 17.uri bo krajše predavanje s strani ADRE, kjer bodo predstavili svoje delo, največji poudarek pa bo na dolgotrajni pomoči prizadetim v poplavah. Zbirala se bodo tudi finančna sredstva, saj to ljudje v tem trenutku najbolj potrebujejo.

Ob 18. uri pa se pričnejo treningi, ki bodo razdeljeni v dva sklopa: trening za moč in kardio trening. Trening za moč se bo pričel ob 18. uri, vključeval pa bo tako njihove Les Mills programe, kot tudi pilates in popularen bootylates. Ob 19:30 pa lahko preizkusite tudi popularne kardio treninge prav tako od izbora popularnih in svetovno znanih Les Mills programov, kot so BodyAttack, BodyCombat, Grit in plesno vadbo Sh’bam. Treningi bodo narejeni tako, da bodo tudi začetniki imeli več kot dovolj opcij.

Na Trening Placu že nekaj časa zbirajo tudi šolske potrebščine za otroke v šolah na Koroškem. Potrebščine pa se zbirajo do vključno 31.8. Več informacij, celoten urnik ter prijava so na voljo na njihovi spletni strani. Dogodek je brezplačen za vse.