Šport

Milaniču slabi tekmi spodnesli trenerski stolček pri Slovanu

Uredništvo , 04.05.21 ob 16:32

Po poročanju slovaških medijev Milanič ni več trener Slovana iz Bratislave, kljub temu da je na 29 tekmah doslej doživel le štiri poraze.

Darko Milanič po pisanju slovaških medijev ni več trener Slovana. Mesto trenerja je zasedel lani septembra, klub je dobro vodil, stolček pa naj bi mu po neuradnih podatkih spodnesla dva zaporedna poraza Slovana.

Usodna naj bi bila dva poraza

Kljub zavidljivi statistiki, v vlogi trenerja Slovana je Darko Milanič namreč doslej na 29 tekmah doživel le štiri poraze, tuji mediji zdaj poročajo, da ni več trener Slovana. Po poročanju ekipa24 naj bi za trenersko mesto že prevzel Vladimir Weiss starejši, svoj čas tudi selektor slovaške reprezentance.

V le nekaj dneh je bila Milaničeva ekipa poražena kar dvakrat in sicer s Spartakom uz Trnave. Tekma Slovan – Spartak je na Slovaškem vedno derbi, zato vodstvo bratislavskega kluba ni pokazalo milosti do nekdanjega trenerja Maribora.

Tekma Slovan – Spartak je na Slovaškem vedno derbi, zato vodstvo bratislavskega kluba ni pokazalo milosti do nekdanjega trenerja Maribora.

Kljub slabemu izkupičku v zadnjih dneh je Slovan le še eno zmago oddaljen od naslova državnega prvaka, prvo polfinalno tekmo pa je dobil s kar 3:0, kar pomeni, da je klub tako rekoč že v finalu.

Ivan Kmotrik mlajši, prvi mož Slovana, je menda po zadnjem porazu s Spartakom napovedal, da bodo padale glave. In očitno je moral največji davek plačati prav Milanič, ki je trener kluba iz slovaške prestolnice postal septembra lani.

Namesto naslova prvaka po tekmi s Spartakom je nekdanji mariborski trener torej ostal brez službe. Slovan doslej novice o menjavi na trenerski klopi še ni uradno potrdil.