Padel tenis, eden najhitreje rastočih športov na svetu, je prispel tudi v naše mesto, pripeljal pa ga je Marko Pokleka, nekdanji profesionalni nogometaš, ki je svojo strast in strokovnost združil v Center MP ZONE.

Zadnji topli dnevi so kot nalašč za raziskovanje tega dinamičnega športa

Gre za šport, ki združuje dinamiko tenisa s taktiko skvoša. Omogoča vznemirljive izmenjave in nešteto igralnih kombinacij, poleg tega pa je to družaben šport, primeren za vse generacije, saj poudarja strategijo in sodelovanje s soigralcem. Ne zahteva pa nobene posebne fizične moči.

To je šport, ki je primeren za vse ljudi, ki bi radi združili šport in zabavo.

Kmalu se obeta prvi padel tenis turnir

Za vse ljubitelje padel tenisa se 30. septembra pripravlja prvi pravi turnir. Zagotovo bo nepozabna izkušnja, kjer pa bo seveda poskrbljeno tudi za prijetno druženje s privlačnimi nagradami, odlično hrano in osvežilnimi pijačami. Več informacij sledi kmalu na tej povezavi!

Če si torej želite združiti šport in zabavo, je padel tenis prava izbira za vas. Športni center MP ZONE, ki leži nad Tremi ribniki, vam ponuja priložnost, da se preizkusite v tem vznemirljivem športu. Tako ste lahko v osrčju narave, a hkrati v središču dogajanja centra mesta.