Priljubljena TV voditeljica Zvezdana Mlakar je v Leclercu doživela neprijetno izkušnjo in jo podelila na družbenem omrežju.

FOTO: Mediaspeed

Priljubljena TV voditeljica Zvezdana Mlakar je doživela neprijetno presenečenje, ko je na blagajni Leclerca nakup plačala s kartico. Ker je preko sms sporočila na telefon prejela obvestilo o opravljenem nakupu, je iz pos terminala vzela svojo bančno kartico, pri tem pa storila napako, saj da naj bi to storila prehitro.

En račun morala plačati dvakrat

»Na zaslonu blagajne se zapiše, da sem prehitro potegnila kartico ven in mlada prodajalka me grdo pogleda. -“Vaša krivda, bo treba še enkrat!” mi reče in jaz začnem jecljati, da vem, ampak, da so mi denar iz kartice vzeli, kar mi je javil telefon.«

Prodajalka ji potem odvrne, da bodo prejšnji račun stornirali, saj pri njih ni bil registriran in da mora plačati še enkrat. “Temperatura raste, jaz v stiski še enkrat potegnem kartico … Velik račun sem podvojila, drugič mi snamejo denar z računa!” Prišla je poslovodkinja in ji dejala, da bo denar dobila nazaj. Pač, čez nekaj dni.

Banka: Tak je pač sistem

V banki so ji pojasnili, da je tak pač sistem in da bo denar dobila povrnjen v 11 dneh. Mlakarjeva pa besna. “En in isti račun sem plačala 2-krat! Kdo, kateri sistem mi lahko kar tako vzame denar ? Zakaj lahko jaz čakam 11 dni, trgovina pa ne more?” se nemočno sprašuje.

Njen zapis objavljamo v celoti:

Danes sem doživela…pravzaprav mi je zelo težko to povedati…ampak spravilo me je v slabo voljo. Zavedam se, da je na…

Gepostet von Zvezdana Mlakar am Mittwoch, 29. Mai 2019