Ste si kdaj želeli posvojiti psa, pa vam brskanje po spletu ni blizu in ne veste, kako bi se lotili iskanja? Nedavno je luč sveta zagledal čisto nov spletni portal Posvojipsa.si. Na njem najdete zavetiške pse, ki iščejo svoj novi dom.

Ideja o tem, da bi podatke o psih, ki v slovenskih zavetiščih iščejo nov dom, zbral na eni spletni strani se je spletnemu razvijalcu Anžetu Svoljšaku utrnila že lani.

Iskanje psa po slovenskih zavetiščih

Če ste kdaj razmišljali, da bi dom lahko ponudili brezdomnemu kužku, ki dvojo srečo čaka v zavetišču, ste najbrž naleteli na oviro ali dve. Da so podatki zavetišč na eni sami spletni strani odlična ideja, je že nekaj časa jasno spletni razvijalec Anže Svoljšak, ki mu je poklicna pot delo olajšala. “Že od nekdaj sem velik ljubitelj živali, poklicno pa že kar nekaj časa spletni razvijalec – kar je pri rojstvu portala prišlo še kako prav,” je za spletno stran Pes moj prijatelj povedal Anže.

Portal Posvojipsa.si ni zastavljen, da bi prinašal zaslužek, temveč je namenjen temu, da prave oči zagledajo pravega štirinožca in mu pomagajo do novega doma. Na njem boste našli zbrane pasje “kandidate” iz enajstih zavetišč na enem mestu.

Portal Posvojipsa.si ni zastavljen, da bi prinašal zaslužek, temveč je namenjen temu, da prave oči zagledajo pravega štirinožca in mu pomagajo do novega doma. Na njem boste našli zbrane pasje “kandidate” iz enajstih zavetišč na enem mestu. Ob predstavitvi je označeno tudi zavetišče, kjer se pes trenutno nahaja, zato je po izboru priporočljivo, da pokličete zavetišče, ki psa oddaja in se natančno pozanimate o pogojih, ti se od zavetišča do zavetišča namreč lahko razlikujejo.

Odličen odziv na socialnih omrežjih

Anže je v projekt vložil veliko časa in energije, vendar mu kot lastniku psičke, ta sicer ni posvojenka iz zavetišča, ne predstavlja ovire. Zavetišča si sodelovanje sprejela, vendar podatki, kot tudi na samih spletnih straneh, niso vedno povsem ažurni. Volja zavetišč za sodelovanje menda Anžetu predstavlja dodatno motivacijo, dober odziv pa ima tudi na socialnih omrežjih.

Z veseljem lahko rečem, da je portal uspešno zaživel in sedaj vztrajno raste. Vedno se tudi rad prepričam, da je vsaj kakšen ljubljenček našel ljubeč dom tudi s pomočjo portala – potem vem, da je bil ves vloženi čas in trud bogato poplačan

“Z veseljem lahko rečem, da je portal uspešno zaživel in sedaj vztrajno raste. Vedno se tudi rad prepričam, da je vsaj kakšen ljubljenček našel ljubeč dom tudi s pomočjo portala – potem vem, da je bil ves vloženi čas in trud bogato poplačan,” je še povedal za spletni portal Pes moj prijatelj.