Slovenija

Razkošna ljubljanska poroka: med darili zlate palice, 600 kvadratnih metrov velika hiša ...

Uredništvo , 08.02.24 ob 00:10

Po Tik Toku je zaokrožil video ekstravagantne poroke v Ljubljani, na kateri se je trlo prestižnih avtomobilov, darila pa so dosegala vratolomne vsote.

Razkošna ljubljanska poroka: med darili zlate palice, 600 kvadratnih metrov velika hiša ...
Vir: Tik Tok

Tik Tok vplivnež ter TV voditelj Uroš Božić je uporabnikom Tik Toka poznan po svoji udeležbi na razkošnih, ekstravagantnih in včasih skorajda ekscesnih romskih porokah, kjer ne manjka dragih daril, vrhunskih avtomobilov in kupov gotovine.

Nedavno se je tako Božić udeležil tudi poroke v Ljubljani, na kateri sta usodni »da« dahnila 18-letni ženin in še mladoletna nevesta. Praznik je bil kar dvojni, saj je hkrati s svojo poroko ženin praznoval tudi svojo polnoletnost, darila pa so bila velikemu praznovanju več kot primerna.

Kupi gotovine tudi za napitnine

Na videoposnetku s poroke je tako mogoče videti množico svatov, oblečenih kot na hollywoodski rdeči preprogi; kup gotovine, ki ga iz žepa potegne ženin; drage šampanjce; nakit …

@bozic.uros Veselje u Ljubljani koje ćemo dugo pamtiti 😳😳😳💶💶💶 #fyp #foryoupage #tiktok #balkan #bozicuros #svadbaodmilionevra #urosbozic #happytv #romskesvadbe #romi #svadba #viral #zlato ♬ original sound - bozicuros

Kot poroča N1, sta mladoporočenca od svatov prejela več sto tisoč evrov gotovine, ki so jo na poroki tudi prešteli, medtem ko je ženinova babica darilu dodala še 600 kvadratov veliko hišo v Ljubljani.

[[image_1_article_63119]]

Gostje prestižne poroke niso skoparili niti pri napitninah – eden od nastopajočih bi naj tako za odpete pesmi prejel celo 12 tisoč evrov, še pišejo na N1.