Premier Robert Golob je včeraj sodeloval na mednarodni konferenci za pomoč prebivalstvu v Gazi, ki jo je slavnostno gostil Emmanuel Macron v Parizu. Poudaril je predvsem pomen takojšnje prekinitve spopadov med Izraelom in Hamasom, vsaj za učinkovito dostavo pomoči. V ospredju pa kot po navadi ni bila le politična situacija, temveč tudi eleganca premierjeve partnerice Tine Gaber.

Premier Golob je po sami konferenci sodeloval tudi na uvodu v Mirovni forum, kjer je imel priložnost srečati številne evropske voditelje.

Pogosta spremljevalka

Po uradnem delu se je slovenski par skupaj udeležil tudi delovne večerje, ki jo je prav tako gostil Macron s soprogo Brigitte. Tina Gaber, ki Roberta Goloba redno spremlja na mednarodne politične dogodke, je ponovno blestela. Tokrat je pozornost privabljala s svojo dolgo zeleno žametno obleko. Je pa že prejšnji mesec sodelovala pri kraljevem obisku, kjer je imela čast spoznati španski kraljevi par.


Serija fotografij na vladnem Instagramu nam je ponudila vpogled v zakulisje dogajanja. Na slikah lahko vidimo nasmejano Gabrovo v družbi francoskega predsednika in našega premierja Goloba. Čeprav je bil poudarek konference na humanitarni pomoči, je pozornost medijev vzbudila predvsem modna Tina Gaber.