Zveza svobodnih sindikatov Slovenije (ZSSS) izvaja tretje dneve odprtih vrat. Brezplačna svetovanja so namenjena vsem, ne le članom ZSSS, predhodno pa je potrebna prijava.

Foto: ZSSS

Letos je glavna tema pravice delavcev po protikoronski interventni zakonodaji in minimalna plača v letu 2021.”ZSSS je odprla vrata tudi v tem času, tudi danes smo na razpolago za brezplačno svetovanje na omenjenih dveh področjih. Svetovanje pa bo namenjeno vsem delavcem in delavkam, tudi če niso naši člani,” je pojasnila Jolanda Lašič, regijska sekretarka z mariborske območne enote ZSSS.

Svetovanje, ki je sicer namenjeno le članom

Lašičeva je pojasnila, da želijo na tak način izkazati solidarnost do vseh delavcev in predstaviti informacije, ki so sicer dostopne samo članom. Zaradi protikoronskih omejitev pa bodo dnevi odprtih vrat letos potekali virtualno. “Delavcem bomo na razpolago po telefonu ali preko aplikacije Microsoft Teams, in sicer med 8. in 15. uro.” pojasnjuje Lašičeva.

Delavcem so na razpolago po telefonu ali preko aplikacije Microsoft Teams, in sicer med 8. in 15. uro. Za brezplačno svetovanje je nujna predhodna prijava prek obrazca, ki je objavljen na naših spletnih straneh, prijave pa so možne tudi po telefonu na 064 / 224 – 466.

Za brezplačno svetovanje, ki ga bodo izvajali vsi strokovni sodelavci ZSSS, njenih sindikatov dejavnosti in območnih pisarn, je nujna predhodna prijava prek obrazca, ki je objavljen na njihovih spletnih straneh, prijave pa so možne tudi po telefonu na 064 / 224 – 466.