Znanje tujega jezika pomaga pri povečanju samozavesti pri komunikaciji s strankami in sodelavci iz tujine, zato se pri zaposlenih tudi poveča njihovo zadovoljstvo in uspešnost dela.

Preverite, kakšno je vaše trenutno znanje tujega jezika:

 Niste zadovoljni z rezultatom? Pri izbiri jezikovne šole stavite na kakovost in izkušnje, zato zaupajte Jezikovnemu centru DOBA.

Najboljše razmerje med kakovostjo in ceno

Zagotavljamo vam najboljše cene (že od 6,15 EUR/h) za odlične jezikovne tečaje, ki potekajo v sodobno opremljenih predavalnicah, in srečanja z izkušenimi in sproščenimi predavatelji ali ONLINE. Našo kakovost potrjujemo tudi s predstavništvom državnega izpitnega centra, edinim v SV Sloveniji.

Veliko govora in pogovora

Vsak predavatelj bo poskrbel za veliko konverzacije, s pomočjo katere boste po končanem tečaju samozavestno govorili tuj jezik.

Unikatni programi angleščine in nemščine

Samo na Dobi izvajamo edinstveno metodo Davida Greenwalda, za katero se vsako leto odloči več udeležencev. Obljubljamo vam več konverzacije, s pomočjo katere boste skozi naša vrata stopili samozavestnejši.

Za zahtevnejše in podjetja

Za naše tečaje se odločajo zahtevnejši udeleženci in podjetja. Vemo, kako se boste najhitreje naučili jezika. Vsako leto nam zaupa več podjetij, kjer izvajamo tečaje na sedežu podjetja ali ONLINE in so individualno prilagojeni potrebam podjetja.

Tradicija in izkušnje

Dobin jezikovni center ima najdaljšo tradicijo zasebne jezikovne šole v Mariboru – več kot 30 let izkušenj z organizacijo in izvedbo jezikovnih tečajev za otroke, odrasle in podjetja.

Vpis za pričetek v marcu že poteka

Skupine se zelo hitro polnijo. Rezervirajte si svoje mesto tukaj.

Ne veste, kako doseči aktivno znanje tujega jezika? DOBIN predavatelj vam bo v videu razložil, na katere 4 dejavnike morate biti pozorni.

Kaj o nas menijo naši udeleženci?

  • »Odlični predavatelji, odzivni, pripravljeni pomagati, vedno najdejo rešitve za potrebe vsakega posameznika, prijazni in spoštljivi.« – Milan, udeleženec tečaja nemščine
  • »Profesionalno izveden tečaj, vreden vloženega denarja.« – Ida, udeleženka tečaja italijanščine
  • »Moderen pristop k poučevanju, strokovnost, sodobne učne metode.« – Rosana, udeleženka tečaja angleščine