V Ljubljani se mudi eden največjih ameriških igralcev, zvezdnik Keanu Reeves. Govorice so se najprej razširile na drubenem omrežju Reddit. Da je zvezdnik res na obisku v Ljubljani, pa so za N1 potrdili iz podjetja Žito. 

Kot so povedali za portal je Reavesova ekipa namreč v Žitovo pekarno na Bavarskem dvoru vsako jutro hodila na jutranjo kavo, prodajalkam pa je nato omogočila tudi srečanje in fotografiranje z igralcem.

Igralec potrdil svoj sloves 

Zaposlene so mu s predstavniki podjetja ob spontanem srečanju podarile sveže pečeno Žitovo potico in mu jo izročile kot kulinarični simbol Slovenije, so sporočili iz Žita. Zvezdnik, ki je v javnosti poznan, kot eden najbolj prijaznih zvezdnikov v Hollywoodu, je svoj sloves potrdil tudi na obisku v Sloveniji. Kot so zapisali pri podjetju, je bil igralec izjemno prijazen in dostopen. Po informacijah 24ur.com je Reeves v Sloveniji na strogo zaupnem srečanju s podjetjem Akrapovič.

Hollywoodskega superzvezdnika lahko v Sloveniji ujamete še do jutri, ko naj bi zapustil našo državo. Poleti pa se vrača v našo bližino, saj bo s skupino Dogstar nastopil na festivalu InMusic v Zagrebu.