Bo sanjski Gregor stisnil rep med noge, ali se bo podal na dvoboj?

Vir: POP TV

Nekdanji sanjski moški Gregor Čeglaj te dni (še vedno) dviguje prah na družbenih omrežjih. Čeprav ni znano, ali gre le za iskanje pozornosti ali Čeglaj dejansko čuti potrebo, da širši javnosti predstavi resnico o t.i. zvezdnikih družbenih omrežij, pa buri duhove in si predvsem nabira negativne točke pri tarčah svojih provokacij. Nazadnje je tako sanjski Gregor naznanil, da se bo z vplivneži tudi osebno pomeril in jim dal lekcijo. Kaj je imel v mislih s tem, tako ostaja neznanka.

Žerovec bi se sam udaril s Čeglajem

V ring je tako povabil svojega naslednika Blaža Kričeja Režka, med drugim pa tudi partnerja spletne vplivnice Katarine Benček, ki je lahko na Instagramu prebrala kar nekaj krepkih na svoj račun, “ena na ena” pa vabi tudi Coolfotra, oziroma Janija Jugovica, ki se je prav tako znašel na (ne)slavnem seznamu najbolj osovraženih oseb s strani sanjskega moškega. Našel pa se je tudi junak, ki se želi sam pomeriti s Čeglajem.

Vir: Anže Žerovec Instagram

Anže Žerovec, zvezdnik šova Poroka na prvi pogled, je Čeglaja kar sam javno izzval na dvoboj. “Najlažje je ocenjevati ženske in biti pameten na Instagramu. A imaš jajca, da greš z mano v ring?” je povedal na Instagramu, za Žurnal24 pa razložil, da ga je zmotila tako drama, ki jo je v teh dneh Čeglaj sprožil, kot tudi ocenjevanje žensk v oddaji Pera Martića. “Ljudem lahko poveš svoje mnenje, ni pa potrebe po tem, da si tako konkreten in razlagaš, s kom si spal in ostale podrobnosti. To me je najbolj zmotilo. Sledijo mu tudi otroci …”

Kot je izzivalec pojasnil za omenjen portal, na odziv jezičnega sanjskega moškega še čaka. Obenem je prepričan, da je Čeglaj Janija, Blaža in Marka izzval le zato, ker dobro ve, da se nihče od omenjenih z njim ne bo hotel pomeriti. “Ne bo upal priti iz Amerike. Če pa bo … Jaz se njega ne bojim, on se me je pa verjetno ustrašil,” je dodal za Žurnal.