Mariborčanko Žanet Breški smo lahko spoznali v kuharskem šovu MasterChef Slovenija, kjer je spoznala svojega bivšega partnerja Timoteja. Kasneje sta se skupaj udeležila tudi šova Super par, kjer sta pristala med tremi najboljšimi pari. A njuna ljubezenska zgodba se ni končala sanjsko, razšla sta se kmalu po koncu šova, ko je Timotej dobil karierno priložnost v Nemčiji. Žanet je nato našla ljubezen drugje.

Pridna kuharica je tako po nesrečni ljubezenski zgodbi spoznala moškega svojega življenja. Kuharski mojster Danijel jo je konec minulega leta zaročil, zatem pa sta že pričela kovati načrte za veliko poročno slavje. Kot je Žanet takrat povedala za portal njena.si, sta načrtovala večjo poroko v bližini Beograda: "Posebnost slavja pa bodo nastopajoči iz srbskega pevskega šova Zvezde granda. Moj dragi Danijel namreč prihaja iz Srbije in je velik oboževalec tega pevskega tekmovanja," še je razkrila o poroki.

[[image_2_article_66511]]

Sedaj se je srečen parček poročil, na svojih družbenih omrežjih sta sledilce razveselila s poročnimi fotografijami. Mladoporočenca sicer po poročanju omenjenega portala že razmišljata o družini, marljivo delata pa tudi na tem, da si bosta lahko kupila skupen dom.

[[image_1_article_66511]]