Marko Vnuk in Rok Krivec v kratkem predstavljata novo pesem, ki bo vključevala tudi zanimiv videospot. Po besedah Marka je pesem sicer “malo posebna”, ker gre za poletni hit, ki bo izdan sredi zime. “Vsaj po feedbacku sodeč sklepamo, da bodo ljudje pesem sprejeli bolj kot poletni hit. Sama promocija bo načeloma predvsem zaradi videospota, ker gre le-ta 2.12. na vsa socialna omrežja. Seveda pa bodo vse informacije tudi na radiu in televiziji. Na predstavitev bodo povabljeni tako razni estradniki kot tudi druga znana imena,” je dejal Marko.

Ideja in izvedba je vključevala več akterjev

Ideja je bila v bistvu to, da jaz vedno nekaj poslušam in sva si tudi z Rokom vedno nekaj skupaj prepevala. Zato sem rekel, da bi rad šel k njemu v glasbeno šolo. Ko sva tam spet nekaj skupaj prepevala sva dobila idejo, da bi lahko naredila eno pesem v duetu. Ideja je bolj kot ne nastalo zato, ker poznam ogromno ljudi, ki to trenutno delajo. Želel sem tudi sam poskusit no. Prvo sem se povezal z Lukom Radaković, ki je bil tudi na Super paru. Včasih je pel celo v skupini Manche & Rale & Armani. Ko mi je naredil v bistvu cel aranžma za pesem, sem se enostavno odločil, da naredimo iz tega neko konkretno stvar. Zato sem se potem povezal s Steffaniom iz skupine Game Over, ki mi je napisal tekst. Šli smo na malo boljši nivo, nismo kar sami nekaj delali,” nam je povedal.

Tako je nastala pesem, ki v bistvu sploh ni slaba.

“Vse skupaj je trajalo 3 mesece. Hoteli smo sicer vse skupaj prej končati, da bi res šlo med poletjem v javnost, ampak mi časovno vsa logistika ni šla skozi. Komada pa tudi nismo hoteli izdati kar tako, brez vsega, zato smo naredili še videospot, ki smo ga posneli v Rimskih termah,” je še dodal.

V videospotu bo ogromno znanih obrazov

Vključil sem tudi nekaj znanih influencerk in celo sotekmovalk iz Exatlona. Moram poudariti, da sem se na Exatlonu dobro razumel s sotekmovalci in sotekmovalkami, zato so punce tudi vključene v video. Je pa dejtvo, da se ponavadi z vsemi dobro razumem,” se je pri tem pošalil.

Foto: Marko Vnuk, Facebook

Videli boste torej lahko Anamarijo Kastelic in Andrejo Košir iz Exatlona, Miss simpatičnosti 2023, Vlasto Mažgon iz Poroke na prvi pogled in ogromno drugih znanih obrazov.

Veliki načrti za prihodnost

Pri vprašanju o njegovih načrtih za bližnjo prihodnost, smo opazili, da skorajda ne pozna besede “počitek”, saj vedno nekaj načrtuje in pripravlja. “Ravno potekajo pogovori z Raletom, da bova naredila en komad v duetu. Bomo videli, kako se bo izšlo. Tudi pri tem bo šlo za neke vrste poletni hit, ki ga bom poskušal odpet celo v španščini, da grem malo ven iz te slovenske scene. Ta pesem, ki jo zdaj predstavljamo, je slovenska, čeprav naslov “Mala Pali” deluje bolj balkansko. Je pa res, da nismo imeli neke točne ideje, kaj želimo dati kot naslov. Ker pa se pesem začne s tema dvema besedama, smo se odločili, da bo to tudi naslov. Pesem, sama po sebi, je slovenska. V prihodnosti pa bomo videli, kaj nam bo vse to prineslo. 2.12. bomo v glavnem v klubu Klubu premierno pokazali videospot in predstavili pesem. Bo pa seveda tudi na socialnih omrežjih. V prihodnosti pa bomo videli, kaj bo čas prinesel,” nam je zaupal.