Na sceni

Zagotovite si poletno dalmatinsko vzdušje tudi v oktobru, karte za Tragom Olivera so že na voljo!

Oglasno Sporočilo, 11.08.23 ob 03:20

Kultna koncertna turneja Po sledeh Oliverja oktobra prihaja na Ptuj, svoj košček dalmatinskega vzdušja pa si lahko z nakupom hitro pojemajočih kart zagotovite že sedaj!

Zagotovite si poletno dalmatinsko vzdušje tudi v oktobru, karte za Tragom Olivera so že na voljo!

Pogosto razmišljamo o tem, kako lepo bi bilo, če bi lahko občutek dopusta ob morju podaljšali … Tokrat se ga da! No, na nek način … 13. oktobra se bo namreč na Ptuju, v priljubljeni dvorani Campus Sava Ptuj odvil glasbeni dalmatinski spektakel »Tragom Olivera«, ki bo v naše kraje vnesel tisti avtentični občutek večernega sprehoda ob morju!

Kaj se bo dogajalo?

Obeta se zares nepozaben večer, vstopnice za dogodek pa že pojemajo, zato priporočamo, da z nakupom ne odlašate predolgo. Peter Dragojević, Tedi Spalato, Goran Karan, Zorica Kondža in Klapa Bonaca bodo v spektakularnem večeru v okviru koncertne turneje »Tragom Olivera« oziroma »Po sledeh Oliverja« tudi na Ptuju, v priljubljeni dvorani Campus Sava ohranjali spomin na Oliverja Dragojevića.

Po Kopru, Mariboru, Velenju in Kranju, se bo koncertna turneja »Tragom Olivera« ustavila na Ptuju. V dvorani Campus Sava se bodo glasbeniki 13. oktobra poklonili dalmatinskemu glasbeniku in legendi, Oliverju Dragojeviću, ki je s svojo glasbeno zapuščino neprecenljiva kulturna dediščina Hrvaške.

Na odru priljubljene dvorane Campus Sava Ptuj, ki v zadnjem letu gosti zares izjemne glasbenike, se bodo zvrstili Oliverjeva skupina Dupini, glasbenik Tedi Spalato, Goran Karan, Zorica Kondža, nečak Peter Dragojević in Klapa Bonaca, ki bodo sredi jesenskega Ptuja pričarali pravo dalmatinsko vzdušje s številnimi Oliverjevimi uspešnicami.


Projekt »Tragom Olivera« ima za cilj ohraniti glasbeno dediščino in spomin na Oliverja Dragojevića ter ga »peljati« na odre širom Hrvaške, Slovenije in drugod po svetu.


Poskrbite za »poletni občutek« v oktobru kar sedaj

Glede na priljubljenost turneje lahko pričakujemo, da bodo vstopnice pošle kar hitro, zato priporočamo, da jih zase in za svoje drage nabavite čimprej.


Vstopnice so na voljo v treh kategorijah: “ZLATI PARTER” za 34,90 €, “SREBRNI PARTER” za 31,90 € in “PARTER” stojišča za 24,90 €, prodajajo pa jih v Petrolu in na Eventim.si. Obstaja tudi “VIP” kategorija za 120,00 €, ki vključuje pijačo dobrodošlice in buteljko po izbiri ali penino, vstopnice pa so na voljo na spletni strani dvorane Campus Sava.


Podaljšajte poletje z ritmi Oliverjevih pesmi

Glasba Oliverja Dragojevića ima v srcih poslušalcev zares posebno mesto, kar izkazuje predvsem priljubljenost turneje Tragom Olivera. Glasba preminulega pevca je namreč uspešno prodrla čez meje hrvaške in navdihnila številne glasbenike ter oboževalce po vsem svetu, ki jim je skupno nekaj – ljubezen do dalmatinskih ritmov.

Oboževalci Oliverja Dragojevića se gotovo veselite skupnega prepevanja njegovih uspešnic in ohranjanja spomina na legendarnega morskega volka. Zagotovite si vstopnice tukaj.

Le komu se ob pesmih »Cesarica«, »Galeb i ja«, »Vjeruj u ljubav«, »Dva put san umra«, »Oprosti mi pape« in mnogih drugih ne orosijo oči … In prav te se obetajo tudi na koncertu v sklopu turneje Po sledeh Oliverja na Ptuju!

Dogodek »Tragom Olivera« na Ptuju je definitivno eden od vrhuncev letošnje jeseni, ki bo vanjo gotovo uspešno vnesel malo poletnega vzdušja. Organizatorji že sedaj obljubljajo, da bo koncert v dvorani Campus Sava prava dalmatinska fešta! Zagotovite si vstopnice tukaj!


Vstopnice za koncert so že v prodaji, organizatorji pa svetujejo, da si jih zagotovite čim prej, saj pričakujejo veliko zanimanje. Poleg rednih vstopnic so na voljo tudi VIP paketi, ki vključujejo pijačo dobrodošlice in buteljko po izbiri ali penino. Vstopnice lahko kupite tukaj.