Na sceni

Za smrt znanega igralca kriva zastrupitev z alkoholom

Uredništvo , 27.01.24 ob 14:14

Talentiran zvezdnik se je zadušil do smrti zaradi položaja, v katerem je bil, ko je bil pijan.

Za smrt znanega igralca kriva zastrupitev z alkoholom
Fotografija je simbolična

Konec oktobra 2023 je umrl Tyler Christopher Baker, najbolj znan po vlogah v nadaljevankah General Hospital in Days of Our Lives. Star je bil le 50 let. Kot sedaj razkrivajo tuji mediji, je zvezdnik umrl zaradi položajne asfiksije zaradi akutne zastrupitve z alkoholom. Kot je dejal zdravnik, se je Christopher zadušil do smrti zaradi položaja, v katerem je bil, ko je bil pijan. Njegovo smrt so razglasili za naključje.

Znano je bilo, da je imel težave z alkoholom

Zvezdnik je umrl na svojem domu v San Diegu. Njegovo smrt so razglasili za naključje, saj se je zadušil do smrti zaradi položaja, v katerem je bil, ko je bil pijan. Kot eden od dejavnikov, ki je vplival na njegovo smrt, je navedena tudi ateroskleroza koronarnih arterij, stanje, pri katerem se lahko v arterijah naberejo obloge.

Christopher je med letoma 1996 in 2016 igral Nikolasa Cassadinea v ameriški telenoveli General Hospital. Pojavil se je v več kot 1100 epizodah. Ta nastop mu je prinesel nagrado emmy za izjemnega glavnega igralca in več nominacij. Christopher je igral tudi Stefana DiMero v oddaji Days of Our Lives, od leta 2018 do 2019. Od leta 2002 do 2004 je bil poročen z zvezdo serije Obupane gospodinje Evo Longoria. Po tem se je poročil z novinarko Brienne Pedigo. Njun zakon je trajal od leta 2008 do 2021. Imela sta dva otroka, sina Greysuna in hčerko Boheme.

Igralec je bil znan po težavah z alkoholom, zato je bil od leta 2019 uradno pod skrbništvom svoje sestre Susan Asmo Baker. Maja 2023 so ga že drugič aretirali na hollywoodskem letališču Burbank zaradi opijanja v javnosti. 

Prometna varnost
Vozniška dovoljenja na kmalu tudi na mobilnih telefonih
računalniki
Afera računalniki: Znano komu v roke prvih 3000 prenosnikov
Preiskovalna komisija
Sršen pred komisijo DZ: Ni bilo vmešavanja v odločitve o oglaševanju