Ojej, Mariborčana sta si konkretno skočila v lase. Le zakaj?

Da je Mariborčanka Carmen Osovnikar brez dlake na jeziku, nam je dokazala že v boju za sanjskega moškega. Svoj sloves pa dokazuje tudi v šovu The Real Housewives Slovenija: Vražje dame, kjer se trenutno mudi. Njenemu brezkompromisnemu jeziku pa očitno ne ubeži nihče. Hja, niti estradniki. Tokrat je Mariborčanki na žulj stopil nihče drug kot štajerski slavček Damjan Murko.

Besno mu je zasikala, da je “smrdljivi kmet”

Skupaj sta se udeležila odprtja optike in se nemudoma zapletla v pogovor, navajajo Slovenske novice. Mariborčana sta celo našla svojo skupno točko, oba sta namreč vodnarja. In ko je že tako dobro kazalo, se je zadeva zapletla. Damjan je namreč Carmen zalil z vodo. Hja, vodnar pač.

A vražja dama mu ni ostala dolžna in ga je obtožila, da jo je polil zanalašč, saj tako išče pozornost. Nadaljevala je, da ji je to naredil na njenem šovu in da je lahko vesel, da mu ni prisolila klofute. Carmen pa je šla še dlje in medtem ko je z besnim korakom zapuščala optiko, Murka označila za “smrdljivega kmeta”.

Prepričana je sicer, da se je odprtja udeležil le zato, da bi si naredil reklamo, čeprav je slišala, da naj bi imel takrat nastop in se mu ga ne bo uspelo udeležiti.