Američanka Gigi Chapman je za ameriške medije zelo podrobno razložila travmatično izkušnjo, ko so ji morali v bolnišnici odstranjevati spolno igračko. Povedala je, da je bila izkušnja, kot da bi zadnjični čep rodila.

Zdravnike je rentgenski posnetek šokiral

Američanka je povedala, da se je na nedeljski popoldan zabavala s prijateljem. Med intimo je imela občutek, da je šla spolna igračka – zadnjični čep – nekoliko globoko. Vendar je komaj 15 minut po koncu ugotovila, da ni zadnjičnega čepa nikjer. Nato je 40 minut čepela v topli kopeli in ga poskušala ‘spraviti ven’. Ugotovila je, da ne bo šlo in morala je v bolnišnico.

Rentgenski posnetek je pokazal, da je bila spolna igračka potisnjena ‘tako daleč’, da so celo zdravniki priznali, da ‘niso vedeli, kako jo spraviti ven’. Pogovarjali so se o kirurški odstranitvi, vendar so najprej spolno igračko poskusili spraviti ven kar z rokami.

Kirurg si je nadel gumijaste rokavice, uporabil veliko mazila ter položil prste tja, kjer je bila neznosna bolečina,” je povedala Gigi in dodala, da je bil zdravnik neznosno lep, zato je bila izkušnja toliko bolj čudna. “V nekem trenutku so mi nameravali dati epiduralno – bilo je, kot da bi rodila zadnjični čep. Kričala sem, kot bi rojevala. Nikoli nisem imela otrok, vendar si predstavljam, da je precej podobno,” je komentirala Američanka.

@mademoisellegigi_k Let me over share my horffic a&e trip that i had today… fml #fyp ♬ original sound – Mademoiselle Gigi 🍍🌶

Po nepozabni odstranitvi Gigi igrače ni hotela vzeti nazaj in je prosila zdravnika, naj jo uniči.