V soboto je bilo v družbi tekmovalk šova Sanjski moški precej vroče, a ne zato, ker bi bil sanjski Gregor kje v bližini. Poglejte, kakšen preprir se je vnel med tekmovalkama.

Dekleta so kar sama poskrbela za pestro dogajanje v pobreškem Caffe clubu 911 in upravičila svoj sloves vročekrvnih tekmovalk, ki se nadvse bojevito borijo, da bi osvojile srce Gregorja Čeglaja.

V soboto zavrelo

In tako se je tudi zgodilo, v soboto se je v lokalu zbralo veliko oboževalcev šova in tudi nemalo radovednežev, ki so se želeli na lastne oči prepričati, ali so dekleta res tako bojevita, kot je mogoče opazovati na malih zaslonih in seveda, kako bodo komentirale svoja dejanja, opazke in celo spletke pred kamero, ki bi lahko pod vprašaj postavile tudi marsikatero prijateljstvo iz šova. V soboto so bile tako v lokalu med “sanjskimi obiskovalkami” Mariborčanki Laura in Carmen ter Polona, ki so poskrbele za pravi šov izven šova. Oziroma kar dramo v malem.

A čeprav bi morda kdo ugibal, da bo za pestro dogajanje poskrbela Carmen, ki je tudi v oddaji povzročila kar nekaj hude krvi, je tokrat zavrelo med Polono in Lauro. A ne zaradi enake obutve, ki sta jo tisti večer nosili, dekleti sta se namreč sprli točno potem, ko sta si oddajo ogledali na televizijskih ekranih. Polona je tako vidno razburjena prišla na teraso lokala do Laure, tam pa jo na glas ozmerjala z besedami: “Vso oddajo sem te zagovarjala. Kaj je s tabo?” Prepir pa se je tako samo stopnjeval, da je vmes posegel celo lastnik lokala Ramšak. Ko je Polona pričela Lauro oštevati, da dela iz sebe “budalo”, je tej zavrelo in je Polono med sočnim preklinjanjem polila s pijačo ter kozarec vrgla na tla. Sotekmovalka pa ji ni ostala dolžna in je tudi ona zvrnila kozarec z mize.

V soboto so bile tako v lokalu med “sanjskimi obiskovalkami” Mariborčanki Laura in Carmen ter Polona, ki so poskrbele za pravi šov izven šova. Oziroma kar dramo v malem. 

Kaj je bil pravi razlog, ki je tako podžgal dekleti, ostaja skrivnost, naslednji teden pa sledi nadaljevanje dramatičnih zapletov v Sanjskem moškem. V petek in soboto si spet lahko premierno ogledate epizode v Caffe club 911 v družbi tekmovalk šova in morda tudi takrat na dan privre še kakšna pikantna podrobnost. Z rezervacijo mize ne odlašajte, saj je povpraševanje veliko.

Morda vas zanima tudi: https://maribor24.si/na-sceni/razkrivamo-ozadje-prepira-med-tekmovalkama-sanjskega-moskega

Spomnimo, pretekli teden smo ekskluzivno razkrili, da se je aktualni sanjski moški mudil nikjer drugje kot prav v našem mestu. Lastnik pobreškega lokala, kjer je naša bralka v objektiv ujela Gregorjev avto, Dejan Ramšak je takrat pojasnil, da se bo v štajersko prestolnico 10. julija vrnil tudi Gregor.