Na sceni

VIDEO: Ste vedeli, kaj vsebuje McDonald’sova priljubljena omaka?

Uredništvo , 15.11.23 ob 19:42

Ljubitelje hitre hrane, ki še posebej radi posegajo po McDonald’su, je presenetilo razkritje, kaj pravzaprav vsebuje priljubljena sladko-kisla omaka.

VIDEO: Ste vedeli, kaj vsebuje McDonald’sova priljubljena omaka?

Nedavno je na TikToku ponovno zaokrožil posnetek oddaje Jase and Lauren, kjer je voditeljica Lauren Phillips sovoditelju Jasonu Hawkinsu postregla s piščančjimi medaljoni in njegovo najljubšo omako. Ko je slišal, kaj vsebuje omaka, pa se mu je želodec obrnil, poroča angleški The Sun.

Si kdaj pomislil na to, kaj je v bistvu v sladko-kisli omaki?” je vprašala Lauren, medtem ko je Jason užival v piščancu. Počakala je, da je naredil prvi ugriz, ko mu uničila dan: “Bi verjel, da ima pravzaprav okus marelice?

@jaseandpjofficial JASE’S favorite nugget flavour….RUINED #kiis1011 #jaseandlauren #foryou #dharmann #povs ♬ nhạc nền – jase & pj

Jason je takoj izgubil apetit. “Marelice so mi gnusne. Zdaj jih lahko okušam,” je povedal in odvrgel medaljon. Razkritje je sprožilo veliko zanimanja na spletu; nekateri so bili enako presenečeni kot Jason, drugim pa se je zdelo povsem običajno. “Moja mama je vedno pripravljala piščanca z marelicami,” je pod posnetek komentiral en uporabnik.

Nekateri so med drugim izrazili, da so že dolgo vedeli za to. “Kako ljudje tega ne vedo? Sladko-kisla omaka je v bistvu marelična marmelada z belim kisom,” je zapisal uporabnik.