Najbolj romantičen resničnostni šov tega leta se je sinoči zaključil, a zabave s tem še ni konec. Za to je poskrbel ptujski glasbenik Tomi Gomilšek s parodično skladbo Sanjski moški.

Foto: posnetek zaslona, Tomi Gomilšek: Sanjski moški

Sanjski moški Gregor Čeglaj je včeraj med 18 kandidatkami izbral študentko Anjo Širovnik. Pred radovednimi očmi širne Slovenije ji je predal rdečo vrtnico, a, kot smo izvedeli kmalu zatem, ne tudi svojega srca.

Prav na dan finalne oddaje je ptujski glasbenik Tomi Gomilšek objavil svojo novo skladbo Sanjski moški. Gre za parodijo v njegovem običajnem slogu, podobno tisti za televizijski šov Ljubezen po domače.

Videospot si oglejte do konca, saj se takrat v njem pojavi nekaj kandidatk, ki so se borile za srce sanjskega Gregorja. Med njimi je tudi Mariborčanka Laura Beranič, kraljica, a tokrat le s sončnimi očali in brez krone.

Raper je resničnostni šov spremljal s svojo babico

Ptujski raper Tomi Gomilšek je povedal, da je Sanjski moški prvi resničnostni šov, ki si ga je s prijatelji pogledal v celoti: “Pogledal pa sem tudi vse ponovitve, in sicer s svojo babico, ki se je za ogled šova pred tv ekranom namensko uredila in lepo oblekla, kajti mislila je, da sanjski moški opazuje tudi njo. Včasih sva skupaj za punce navijala, kot da spremljava dirko Formule 1.”

Tomi Gomilšek je poudaril: “Video Sanjski moški ni norčevanje iz deklet, Gregorja ali samega šova, temveč je namenjen samo in zgolj za zabavo gledalcem.”

Foto: posnetek zaslona, Tomi Gomilšek: Sanjski moški

Ob navdušenju nad televizijskim šovom se je Tomiju Gomilšku porodila ideja, da tudi sam povzame nekaj najbolj ‘slastnih’ trenutkov iz oddaje: “Da naredim parodijo na ta meni najbolj zanimiv šov.” Kako mu je uspelo?