Maja Keuc te dni predstavlja najnovejši singel in videospot LABIRINT.  Avtorska skladba nas popelje skozi globine spoznavanja lastne ranljivosti in strahov. Osredotočena je na trenutek, ko se zavemo, da smo na svoji poti sami, da nihče ne more namesto nas prevzeti bremena, ki ga nosimo globoko v sebi.

Spodbuja nas k sprejemanju te resnice, obenem pa nas bodri na poti samoljubezni. Ključno je, da podremo svoje zidove in odpremo srce v vsej svoji ranljivosti in razsežnosti. Pesem z epskim refrenom in bogatim aranžmajem nas poboža z veliko mero čutnosti, senzibilnosti in iskrenosti.

 

Glasba, ki združuje različne svetove, odraža edinstveno zasedbo. Sestavljajo jo vrhunski akademski tolkalist / bobnar Tilen Zakrajšek, ki je spremljal že različne zasedbe in izvajalce, deluje pa tudi kot studijski bobnar. Svežino v glasbeni svet podaja s svojim raznolikim inštrumentarijem, vključno s hibridnimi bobni - kombinacija akustičnih in elektronskih, ter igranjem na perkusijah in celo klaviaturi.

Na odru bo dodatno navdušil z igranjem na hand pan, relativno novim inštrumentom, ki pri nas še ni zelo razširjen. Tretji član ekipe, Martin Vogrin, je skladatelj, glasbeni producent in multiinštrumentalist, ki že nekaj let ustvarja avtorsko glasbo, med drugimi tudi za gledališke predstave v priznanih gledališčih. S svojim delom je prejel že nekaj prestižnih nagrad. V zasedbi igra kitaro ter klaviature. 

Sveža zasedba na domače odre prihaja že 21. maja, nastopili bodo v SiTi Teatru (v Ljubljani), ter 23. maja, ko se bodo  predstavili v Sodnem stolpu (v Mariboru).