Na sceni

VIDEO: Hči nekdanjih zakoncev Jolie-Pitt se je odpovedala očetovemu priimku

Uredništvo , 17.11.23 ob 19:29

Posnetek s prireditve univerze, ki jo obiskuje, je zaokrožil po družbenih omrežjih.

VIDEO: Hči nekdanjih zakoncev Jolie-Pitt se je odpovedala očetovemu priimku

Hči nekdanjega najbolj prepoznanega igralskega para Angeline Jolie in Brada Pitta, Zahara Jolie-Pitt, ima te dni veliko razlogov za slavje. Ta 18-letna študentka univerze Spelman v Atlanti se je namreč pridružila prvemu temnopoltnemu sestrstvu v zgodovini univerze – Alpha Kappa Alpha.

Po družbenih omrežjih se zdaj širijo posnetki z uvoda prireditve, številne oboževalce pa je Zaharin javni nastop presenetil. Med slavjem se je namreč postavila pred večjo skupino ljudi in glasno rekla: “Ime mi je Zahara Marley Jolie” in s tem razkrila, da se je očitno odrekla očetovemu priimku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ESSENCE (@essence)

Nekateri pa niso bili presenečeni nad Zaharino odločitvijo, še posebej potem, ko je Pitt v začetku leta presenetil s svojim odzivom na poizvedovanje novinarja revije People, katerega je zanimalo, kako ponosen je na svojo hčerko ob njenem sprejemu na fakulteto. “Ja, čudovito je. Res čudovito,” je le na kratko pripomnil.

Konflikt glede skrbništva nad otroki še vedno traja

Mnogi menijo, da je Zahara prekinila stike z očetom zaradi svojih bratov Maddoxa in Paxa, s katerima Pitt že več let nima stikov. Domnevno naj bi Joliejeva vložila zahtevo za ločitev zaradi igralčevega obračuna z Maddoxom na zasebnem letalu, ki je želel braniti njegovo mamo.

Nekdanjima zakoncema se še ni uspelo dogovoriti glede skrbništva nad šestimi otroki. Kljub temu, da trije najstarejši, Maddox, Pax in Zahara, niso več mladoletni, se prepirajo, kdo bo vzgajal Vivienne in Knoxa (14).

Angelina Jolie je proti Bradu Pittu vložila protitožbo, v kateri je hudo obtožila svojega nekdanjega moža. Podrobno je opisala, kar je opisala kot zlorabo na zasebnem letalu leta 2016.

“Ko je eden od otrok verbalno branil Jolie, je Pitt planil na lastnega otroka, Jolie pa ga je zgrabila od zadaj, da bi ga ustavila. Da bi jo spravil s hrbta, se je Pitt vrgel nazaj na sedeže letala in Jolie poškodoval hrbet ,” je pisalo v dokumentih, predloženih sodišču.

Pittov tiskovni predstavnik je za CNN povedal, da so obtožbe “popolnoma lažne in da Angelina uporablja laži, da otroke in javnost obrne proti očetu.”