Gledalci priljubljene serije Skrito v raju so lahko te dni opazili nov lik. Gre za Janinega 'prijatelja', umetnika Črta. Lik pa igra igralec, ki vam je morda že poznan. 42-letni Aljaž Tepina ni le slovenski igralec, saj je pustil pečat tudi v tujini pod imenom Aliash Tepina.

Številni gledalci se lahko igralca spomnijo po vlogi v priljubljeni slovenski seriji Usodno vino, v kateri je zaigral v vlogi Romana, nastopil pa je tudi v seriji Sekirca v med. A njegova filmografija vključuje tudi hollywoodski blockbuster!

Igro je študiral na igralski akademiji Central School of Speech and Drama v Londonu in svojo profesionalno igralsko pot začel leta 2009 v slovenskem TV filmu Skriti spomin Angele Vode. Kasneje je imel tudi manjšo stransko vlogo v filmski uspešnici Batman: The Dark Knight Rises.

[[image_1_article_66142]]

Čeprav je bila njegova vloga v Batmanu manjša, je v Skritem raju zagotovo dobil več prostora, da pokaže svoj igralski talent. Kako se bo razpletel odnos med Črtom in Jano? Spremljajte zadnje dele prve sezone, ki bodo na sporedu še ta teden.