V Bar prihaja še ena Slovenka. Le kdo se pridružuje Kseniji Kranjec?

Srbski resničnostni šov, Bar, po popestrila še ena stara znanka televizijskih zaslonov, ki smo jo na POP TV že spremljali. V Beogradu se bo Kseniji Kranjec pridružila Lara Goršek Kos. Poznamo jo iz resničnostnih šovov Kmetija in Sanjski moški.

Kljub izkušnjam, živčna

Kot navaja spletni portal 24ur, se na televizijske zaslone, tokrat v Srbijo, vrača Lara Goršek Kos, ki ima z resničnostnimi šovi kar nekaj izkušenj. Vseeno pa pravi, da je pred vstopom malce živčna in komaj čaka, da se vse skupaj začne. Pravi, da ji živčke blaži dejstvo, da je tam še ena Slovenka, Ksenija Kranjec, ki jo v srbskem šovu spremljamo že od začetka.

Foto: POP TV

Mamino zaupanje ima

Ob Larinem vstopu v Bar pa je nekaj besed spregovorila tudi njena mama, Irena, sicer lanska tekmovalka v kuharskem šovu MasterChef Slovenija, ki pravi, da ima v gostinstvu veliko izkušenj in se bo po njenem mnenju, dobro dokazala.

Podpiram jo pri vsem, kar počne, želim ji veliko sreče, želim ji, da sotekmovalci ne bi bili preveč negativni in da bi se lepo ujeli. Zmaga pa tako ali tako vedno najboljši,

še dodaja.

Lara je v Bar vstopila včeraj, v oddaji v živo. Mi pa že komaj čakamo, kako bo ˝novinka˝ začinila dogajanje.