Na sceni

Umrl je eden izmed najbolj priljubljenih psov na svetu

Uredništvo , 20.08.23 ob 11:24

Priljubljen kužek je pri 12 letih zaspal med operacijo.

Umrl je eden izmed najbolj priljubljenih psov na svetu

Pri 12 letih je zaradi levkemije umrl Cheems, svetovno znan kužek zaradi njegove fotografije, ki je postala viralna leta 2017. Cheems je imel zaradi fotografije (“memeja”) številne sledilce na družbenih omrežjih in mnogi se od njega poslavljajo.

“Zdaj je njegova misija končana”

Mladiček Balltze, znan tudi kot Cheems, je poginil pri 12 letih med operacijo, na kateri je bil, ker se je boril z levkemijo. Kot je zapisal lastnik, je med operacijo enostavno zaspal.

Fotografija Cheemsa je v začetku leta 2017 postala viralna in pridobil je sledilce na številnih platformah družbenih medijev. “Memeji” uporabljajo nerodno sliko, ki jo je posnel njegov lastnik, da izrazijo svoje nelagodje ali šibkost v situacijah. Njegov neprijeten izraz je ujel srca milijonov.

Njegov lastnik je ob tem pozval sledilce, naj ne bodo žalostni, ampak se naj spomnijo veselja, ki ga je prinesel. “Zdaj je njegova misija končana,” je ob tem zapisal. “Verjamem, da svobodno teka po nebu in ima veliko okusne hrane s svojimi novimi prijatelji. Vedno bo v mojem srcu. Upam, da bo lahko še naprej prinašal veselje vsem v spletnem svetu, to je moja edina skromna prošnja,” še je pozval sledilce.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cheems_Balltze (@balltze)

Družbena omrežja so preplavili njegovi oboževalci, ki izražajo sožalje kužku in njegovi družini.