Pripravite se na nepozabno glasbeno in plesno popotovanje v svet kralja popa Michaela Jacksona! V soboto, 30. marca 2024, bo v dvorani Campus Sava na Ptuju izžarevala energija spektakularnega »Jackson One Live Show«.

Največji svetovni glasbeno-plesni spektakel, posvečen Michaelu Jacksonu

»Jackson One Live Show« ni običajen koncert, ampak vrhunska vizualna in glasbena izkušnja, ki oživlja Jacksonovo umetnost in vizijo ter se ponaša z dovršeno koreografijo, zares osupljivimi kostumi, nadarjenimi glasbeniki in plesalci ter spremljevalnimi vokalisti, ki vam v celostni izkušnji zares dajo občutek, da se je Michael Jackson vrnil v svoja zlata leta ustvarjanja in nastopanja.

Že imate svojo vstopnico? Zagotovite si jo tukaj.

Roy Paladini – utelešenje Michaela Jacksona

V osrčje nastopa izstopa Roy Paladini, italijanski šovman in zmagovalec Super Talent Showa v Italiji. S svojim neverjetnim talentom in izjemno podobnostjo Michaelu Jacksonu mu uspe poustvariti vzdušje, ki prepriča tudi najzahtevnejše oboževalce ter zares ustvari iluzijo nastopa velikega kralja popa.

Izkoristite priložnost in prisostvujte energičnemu šovu, ki se bo 30. marca 2024 odvil v dvorani Campus Sava na Ptuju. Vstopnice vas čakajo tukaj.

Doživite vrhunce Jacksonove kariere

Spektakel na Ptuju obeta uživanje v največjih Jacksonovih hitih, kot so Thriller, Billie Jean, Smooth Criminal, Beat It in drugi, glasbeno-plesni šov pa bo navdušil tako mlajše kot starejše generacije. Odlična uvertura v velikonočne praznike!

Vstopnice za "Jackson One Live Show" so že v prodaji. Za nakup obiščite spletno stran na tej povezavi ali prodajna mesta EVENTIM.SI, PETROL in POŠTA.