Britney Spears je včeraj na svojem Instagram profilu s svojimi sledilci delila daljši zapis, v katerem je razkrila, da s svojim partnerjem Samom Ashgarijem pričakuje naraščaj. Na počitnicah na otoku Maui je precej shujšala, zato jo je njen trebušček presenetil, nakar je naredila test za nosečnost. Med drugim je popzvezdica še zapisala, da se ne bo pojavljala veliko v javnosti, saj ne želi, da bi paparaci z njenimi fotografijami služili.

 

40-letnica se je v zapisu dotaknila tudi preteklih nosečnosti in dejstvu, da je trpela za perinatalno depresijo: “Ženske takrat niso govorile o tem … nekateri so menili, da je nevarno, če se ženska tako pritožuje z dojenčkom v sebi … ampak zdaj ženske govorijo o tem vsak dan. Hvala Bogu, nam ni treba te bolečine skrivati kot pridržano skrivnost.”

Novica o njeni nosečnosti pa ni bila edina zadeva, ki jo je delila s svojimi sledilci. V zapisu je uporabila besedo “mož”, saj je zapisala: “Moj mož je rekel: “Ne, noseča si le s hrano”. Tako je mogoče sklepati, da sta bodoča starša že poročena. Sicer je tudi Asghari nosečnost svoje žene potrdil z objavo na Instagramu. “Zakon in otroci so naravni del močnega odnosa, polnega ljubezni in spoštovanja. Očetovstvo je nekaj, česar sem se vedno veselil in ga ne jemljem zlahka. To je najpomembnejše delo, ki ga bom kdaj opravljal,” je zapisal bodoči oče.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sam Asghari (@samasghari)