V priljubljeni slovenski seriji Skrito v raju ima stransko vlogo plavolasa Maja Zupan. Ste vedeli, da je bila lepotica leta 2017 okronana za Miss Slovenije? Za 24ur.com je spregovorila o izkušnjah, spominih na snemanja in izzivih v življenju.

Igranje ji je bilo izziv, saj je Petra njeno nasprotje

Igralka je povedala, da serijo zelo rada gleda, najbolj pomembno pa se ji zdi, da ljudje v natrpanih urnikih najdejo čas zase in za svoje bližnje in se ob gledanju skupaj nasmejejo in sprostijo.

V seriji igra tajnico Petro, ki je nasprotje njenemu resničnemu jazu, zato ji je igranje predstavljalo zanimiv izziv: "Imava pa vseeno dve skupni lastnosti in to sta iskrena dobronamernost in zvestoba. Petra je namreč svoji direktorici stala ob strani v dobrem in slabem in verjela, da s tem dela (vedno) nekaj dobrega, čeprav, žal, ni videla širše slike oziroma ni poznala vsega dogajanja. Ta njena lastnost je v teh digitalnih časih z instant odnosi lahko marsikomu za zgled."

Kot je Maja povedala, je v istem obdobju snemala serijo Skrito v raju in film Gepack. Kljub uspešni igralski karieri pa poudarja pomen izobrazbe, delati želi v podjetništvu. Vidi tudi možnost selitve v tujino. "Se bom pa v vsakem primeru še naprej umetniško udejstvovala, saj me to notranje bogati in polni s pozitivno, ustvarjalno energijo, ki pride prav na vsakem področju življenja. Igra, povezovanje prireditev, vodenje oddaj predstavljajo mojo veliko strast, zato sem in bom vedno odprta za priložnosti s teh področij," še je povedala za 24ur.com.