Včerajšnja epizoda priljubljene serije Skrito v raju je gledalcem prinesla dvojno presenečenje. V kampu sta se namreč pojavila dva znana obraza, ki nista poklicna igralca.

Prva je bila Melani Mekicar, ki jo gledalci poznajo iz resničnostnega šova Exatlon Slovenija. V seriji Skrito v raju je nastopila kot Larina prijateljica Nina, ki se je do zdaj pojavljala le prek videoklicev. Mekicarjeva je na družbenem omrežju TikTok razkrila, da je bilo snemanje serije ena izmed njenih najboljših izkušenj, saj je ekipa dve poletji in dve pomladi snemala na morju.

Drugo presenečenje je bil Branko Cvek, ki se ga gledalci spomnijo iz resničnostnega šova Ljubezen po domače. Cvek je v seriji Skrito v raju zaigral moža ženske, ki se je v kampu ponesrečila. Pomagala sta ji Mark in Mia, ki študirata medicino. Cvek je v seriji celo spregovoril nekaj besed in se odlično izkazal. To ni bila njegova prva igralska izkušnja, saj je nastopil že v serijah Reka ljubezni in Najini mostovi, pa tudi v reklamah.

Gledalci so bili nad nastopom obeh presenečenih gostov navdušeni. Mnogi so na družbenih omrežjih pohvalili igro Melani Mekicar, za Branka Cveka pa so bili presenečeni, da se je pojavil  v drugačni vlogi.