Pevka Severina ter njen nekdanji partner, srbski poslovnež Milan Popović, v javnosti še naprej pereta umazano perilo. Iz sodišča, kjer se Severina znova bori za skrbništvo nad sinom Aleksandrom pa prihajajo neuradne vesti, naj bi deček izjavil, da želi živeti z mamo.

Skrbništvo nad Aleksandrom, sinom Severine ter Milana Popovića, je za zdaj dodeljeno očetu. Med tem, ko mama in viri iz sodišča trdijo, da bi otrok raje živel z materjo, Popović komentira, da mati niti terminov, ko bi lahko bila s svojim otrokom, ne izkoristi.

Je res vplivala na sinove želje?

Popović je v nedavnem intervjuju za srbski Blic povedal, da naj bi večina otrok ločenih staršev v Aleksandrovi starosti želela, da se starša pobotata, ali pa da bi živeli pri obeh, naj bi njun sin pod pritiski matere na sodišču izjavil, da želi stanovati z mamo. Nadalje je še omenil, da naj bi stroko, ki odloča o dobrobiti otroka, iz obravnave izločili in gre psi sinovi domnevni odločitvi za odraz materinih pritiskov.

 

Dovoljenih stikov naj Severina ne bi izkoristila

V intervjuju je Popović izpostavil tudi dejstvo, da ima Severina veliko priložnosti za srečanja s sinom, ki pa jih v zadnjih dvajsetih mesecih, od kar se je vnel boj za ponovno presojo o skrbništvu, ni izkoristila niti polovično: “Severini je seveda omogočeno, da vidi otroka, sicer bi v medijih že davno prebrali, kako ji je to onemogočeno. Bolj zanimivo pa je, da v zadnjih dvajsetih mesecih, o katerih piše, skrbna mati več od polovice terminov, ki so ji bili na voljo, da vidi svojega otroka, sploh ni izkoristila. Z otrokom so bile ponovno tretje osebe in dostavljavci hrane,” je povedal oče in nadaljeval: “Ko sem pred kratkim predlagal, da lahko vidi sina, mi je zabrusila, da ni moja varuška, ki čuva otroka, ko sem na poti.”

Ko sem pred kratkim predlagal, da lahko vidi sina, mi je zabrusila, da ni moja varuška, ki čuva otroka, ko sem na poti.

Popović sklepa, da gre za ponovno medijsko gonjo zoper njega in poskus, kako iz matere narediti žrtev, ter da zgodba še zdaleč ni taka, kot jo prikazujejo mediji. V umazani bitki je zdaj žogica očitno v Severininem igrišču, lepa pevka pa se za zdj na obtožbe nekdanjega partnerja še ni odzvala.