Mariborčanko Nino Radi smo lahko spremljali v resničnostnih šovih Kmetija in Sanjski moški. Čeprav je ljubezen najprej iskala v Sanjskem moškem, pa jo je nato našla na Kmetiji, kjer sta se zaljubila s sotekmovalcem Ambrožem Vahnom Kraljem. V njuno vihravo ljubezen je bilo investiranih tudi kar nekaj gledalcev, saj sta razmerje nadaljevala tudi po šovu. Nato sta se razšla, a sta še našla pot nazaj, ko sta se razšla drugič, pa se to žal ni več zgodilo. Kaj pa se med njima dogaja sedaj?

“Življenje gre naprej”

Nina je sedaj po dolgem času spregovorila o Kmetiji in odnosu z njenim bivšim fantom, s katerim sta bila srečen parček še tudi nekaj časa po Kmetiji. Gostovala je namreč v spletni oddaji Kmetija: Cela štala, in o njunem razmerju v Kmetiji komentirala, da verjame, da se vse zgodi z razlogom.

Na vprašanje, v kakšnem odnosu je danes z Ambrožem, je odgovorila, da nimata stikov. “Občasno se srečava na kaki veselici, da pa se druživa ali prijateljujeva, pa daleč od tega. Življenje gre naprej,” je dejala.

Nina Radi ima na Instagramu več kot 72 tisoč sledilcev, a zase pravi, da ni vplivnica. O svojem osebnem življenju ne deli veliko, zato njeni oboževalci ne vedo, ali je še vedno srečno samska.