Nekdanji sanjski moški Gregor Čeglaj v resničnostnem šovu Sanjski moški ni našel ljubezni. Kmalu po oddaji se je preselil v ZDA, kjer živi njegov brat. Tam je očitno spoznal ljubezen svojega življenja, saj je na Instagramu razkril, da se pripravlja na zaroko, ki jo bo kronal s pregrešno dragim prstanom.

Na nakup čakal dolgo

Čeglaj je v objavi na Instagramu pokazal, kako je iz svojega sefa vzel velik kupček denarja, ki ga je porabil za nakup prekrasnega diamantnega prstana. Ob tem je dejal, da je na ta nakup čakal dolgo časa, zdaj pa mora še malo potrpeti za popolno izbiro datuma, ko naj bi ji na prst nataknil izbrani kos nakita.

Razkril še je, da je prstan pokazal sledilcem prej kot izbranki, saj ni prisotna na nobenih družbenih omrežjih. Teža diamanta je sodeč po njegovi objavi 3,60 karata, cena pa neprecenljiva.

Čegljaja poznamo iz resničnostnega šova Sanjski moški, kjer se je za njegovo srce pred kamero borilo osemnajst deklet. Izbral je Anjo Širovnik, vendar sta se ob koncu šova odločila, da ne bosta skupaj.