Po zmagi na resničnostnem šovu Kmetija se je oglasil štajerski zmagovalec Žan Simonič. 26-letnik iz Destrnika je bil, ko so lahko gledalci spremljali finalne epizode, žal boln, zato je sedaj prvič po izidu celotne Kmetije na svojem Instagramu pokomentiral finale ter vsem zaželel lepe praznike.

Vesel za veliko življenjsko izkušnjo

"In končana je 10. sezona resničnostnega šova kmetija. Zame je bila to res ena velika življenska izkušnja/pustolovščina.Res sem vesel da so mi omogočili sodelovati,in ne samo to celo ZMAGATI !!!" je zapisal na Instagramu in dodal, da so se prebijali skozi mnoge naloge, prepreke, spore, seveda pa so se tudi zabavali.

[[image_1_article_61671]]

"Predvidevam da mi je Kmetija odprla neko novo poglavje v življenju. Res ena velika življenska izkušnja, kjer spoznaš različne ljudi, predvsem pa samega sebe. Rad bi se iz srca zahvalil svoji družini in pa vsem ki ste me podpirali," še je zapisal zmagovalec desete sezone Kmetije in vsem zaželel lepe in mirne praznike.

"Obljubljam vam, da bom z vami še naprej!!!" še je ob tem poudaril.

Žan je sicer v intervjujih za različne medije povedal, da to, kaj bo storil z denarno nagrado, zaenkrat še ostaja skrivnost, je pa razkril, da je Suzano že peljal na obljubljen dopust, šla sta v Egipt.