Po težkem boju z rakom na prebavilih je v ponedeljek umrl mehiško-ameriški igralec Adan Canto, je poročala revija Variety. Star je bil 42 let. Znan je predvsem po svojih vlogah v serijah Čistilka (The Cleaning Lady), Narcos ter v filmih Možje X: Dnevi prihodnje preteklosti (X-Men: Days of Future Past) in Dve srci (2 Hearts).

Za seboj pustil ženo in dva majhna otroka

Po težkem boju z rakom na prebavilih je v ponedeljek umrl Adan Canto, je sporočila njegova predstavnica za stike z javnostmi Jennifer Allen. V v izjavi za CNN je zapisala, da je “imel globok um, ki ga je le malokdo poznal”.

Adan Canto se je rodil v Mehiki, odraščal pa je v Teksasu, kjer se je začel ukvarjati z glasbo. Pisal je predvsem pesmi za filme in serije. Kasneje se je v celoti posvetil igralski karieri.  Od leta 2017 je bil poročen s Stephanie Ann Canto, s katero je imel dva otroka – sina Romana in hčer Eve.

“Z zlomljenim srcem sporočamo, da je umrl Adan Canto. Bil je čudovit igralec in prijatelj, v čast nam je bilo, da je bil del družin Warner Bros. Television in FOX Entertainment vse od svojega ameriškega prvenca v filmu The Following pred več kot desetletjem. To je nepredstavljiva izguba,” sta Warner Bros. Television in FOX Entertainment zapisala v izjavi za CNN.

Znan je predvsem po svojih vlogah v serijah Čistilka (The Cleaning Lady), Narcos ter v filmih Možje X: Dnevi prihodnje preteklosti (X-Men: Days of Future Past) in Dve srci (2 Hearts).