Božič je čas, ko se radi poveselimo in uživamo v družbi svojih najdražjih. Letošnji božični prazniki bodo še prav posebej čarobni in dolgi, saj se namreč začnejo že kar s petkom, 22. decembrom. Da jih boste začeli na pravi način, pa lahko poskrbi eden od najbolj prepoznavnih in šarmantnih slovenskih glasov …

Govorimo seveda o Janu Plestenjaku, ki bo 22. decembra 2023 nastopil v Areni Campus Sava na Ptuju. To bo eden od zadnjih večjih koncertov, ki jih bo pevec imel pred daljšo pavzo, zato ne zamudite te priložnosti, da ga slišite v živo.

Jan Plestenjak: več kot 30 let kariere in številni hiti

Jan Plestenjak je eden tistih pevcev, ki so zaznamovali slovensko glasbeno sceno. Med njegove priznane albume tako sodijo Jan, Soba 102, Večja od neba

Jan Plestenjak je prejel številna priznanja in nagrade za svoje delo, med njimi tudi Viktorja za življenjsko delo, Zlato piščal za najboljšega pevca in Zlato harfo za izjemen prispevek k slovenski glasbi. Poleg tega je sodeloval z mnogimi drugimi glasbeniki, kot so Modrijani, Tanja Žagar, Nuša Derenda, Darja Švajger in drugi.

Prijeten ambient in božično vzdušje na Ptuju

Koncert Jana Plestenjaka bo potekal v Areni Campus Sava, ki je del kompleksa Campus Sava na Ptuju. Gre za sodobno in večnamensko dvorano, ki lahko sprejme do 3000 obiskovalcev. Dvorana je opremljena z vrhunsko zvočno in svetlobno tehniko, ki zagotavlja odlično akustiko in vizualne učinke.

Arena Campus Sava je znana po organizaciji različnih dogodkov, kot so koncerti, predstave, sejmi, športne prireditve in drugo. Med najbolj odmevnimi dogodki, ki so se zgodili v Areni Campus Sava, so bili koncerti skupin Siddharta, Big Foot Mama, Tabu, Kingston in drugih.

Koncert Jana Plestenjaka bo imel poseben čar, saj bo potekal v pravem božičnem vzdušju, ki bo dolgemu božičnemu vikendu dodalo tisto praznično čarobnost in toplino. Ni boljšega, kot začeti enega najlepših vikendov v letu z glasbo …

Vstopnice si zagotovite čimprej

Če ste se odločili, da si boste ogledali koncert Jana Plestenjaka ali pa boste vstopnice zanj podarili svojim najdražjim, nikakor ne odlašajte z nakupom vstopnic. Vstopnice so že na voljo na različnih prodajnih mestih, kot so Kavarna Campus, Petrol in Eventim.

Vstopnice za božični koncert Jana Plestenjaka v dvorani Campus Sava na Ptuju lahko nabavite tudi tukaj.

Se torej vidimo v petek, 22. decembra, ob 20. uri?