Mnogi so bili prepričani, da je čas, da gresta Andrej in Irena v šovu Poroka na prvi pogled vsak na svojo pot, a je Irena presenetila z odločitvijo, da ostane. Par se je namreč znašel v več sporih in nikakor ne najdeta skupne točke. Mariborčan je želel eksperiment zapustiti, a je moral zaradi ženine odločitve ostati še vsaj za en teden.

Potrdil njene besede, a ne razume, zakaj je to delila s vsemi

Par je dobil nalogo, da se poglobita, Andrej pa ni hotel sodelovati, češ da se o takšnih stvareh pogovarja samo s svojo družino. Irena pravi, da bolj plitek ne bi mogel biti. Mariborčan vztraja, da se z zgodovino ne ukvarja, ker vedno zapre knjigo in piše novo.

Sedaj je njegova žena razkrila več o njegovih slabih izkušnjah z ženskami. "Prva žena ga je zastrupila s hrano, druga ga je varala. Na tak način ti ne moreš zapreti knjige, ker moraš to predelati. Definitivno nima zaprte knjige," je dejala Irena.

Mariborčan je za Žurnal24 potrdil, da njene besede držijo. "Da sem bil prevaran in zastrupljen, je res. Pravici je bilo zadoščeno, več od tega pa ne bom komentiral," je dejal in dodal, da ne ve, zakaj je Irena to izpostavljala pred kamero. "Mogoče se ji je zdelo pomembno. Mislim pa, da mora tudi sama veliko stvari razčistiti v svojem življenju," še je razkril za omenjen medij.