V šovu Poroka na prvi pogled so imeli udeleženci ljubezenskega eksperimenta moški in ženski večer. Moški so med svojim druženjem večinoma govorili o svojih izbrankah, ženske pa o svojih izbrancih. Med druženjem pa so dobili škatlico, v kateri so bila vprašanja, na katera so morali odgovoriti. Irena je morala razkriti, česa svojemu možu Andreju še ni upala povedati.

[[image_1_article_65937]]

Šokirala je z izjavo, da ji mož smrdi. "Men on dejansko smrdi," je poudarila in dejala, da sploh, ker kadi. "Meni to tako smrdi, da je zelo težko biti zraven in spati in ležati zraven osebe, ti pa to vohaš. To je meni fuj," je še razložila.

Ostale neveste so se strinjale, da mora biti to težko in da je kočljivo takšno stvar povedati partnerju. Svetovale so ji, naj mu pove, da si umije zobe ali se stušira.

A Irena še je povedala, da je oseba, ki noče prizadeti drugih. "Na podlagu tega mu nočem dajati tega slabega občutka. Ker neglede na vse, je po eni strani je zelo dobra oseba, ampak kot je en rek 'Kar dobrega narediš, z ritjo podereš'. Tak je pač Andrej," še je dejala.

Mariborčan in njegova žena se sicer po mnogih prepirih sedaj že lep čas dobro razumeta, a Irena je pojasnila, da je to zato, ker z njim ni takšna, kot je drugače. Po obisku pri njegovi družini je dejala tudi, da se tja več ne bo vrnila, ker bosta z Andrejem samo prijatelja. Zaenkrat torej izgleda, da pred parom ni svetle prihodnosti.