V Poroki na prvi pogled se je ob koncu zadnje večerje parov razvila diskusija o odnosu med Mariborčanom Andrejem in Ireno. Irena je dejala, da Andrej išče gospodinjo, kar pa ona ni. On se je branil, da ne rabi gospodinje, ker zna vse opraviti sam, ampak da se enostavno nista ujela.

Strokovnjaki razkrili resnico o njunem odnosu

Strokovnjaki so ob gledanju diskusije dejali, da si noben izmed njiju ne upa biti ranljiv in imata velike oklepe. "Irena je ogromno delala na sebi, ampak hkrati je s tem izjemno napihnila svojo vrednost v svojih očeh, Andrej pa ni pravzaprav na sebi delal skoraj nič oziroma ni imel niti te potrebe. In je niti sedaj ne vidi," so resnico razkrili strokovnjaki in dejali, da oba svoj odnos gradita na projekcijah, nobenemu se niti sanjalo ni, kaj drugi išče in kaj je pripravljen dati ter sprejeti.

"Irena je ogromno delala na sebi, ampak hkrati je s tem izjemno napihnila svojo vrednost v svojih očeh, Andrej pa ni pravzaprav na sebi delal skoraj nič oziroma ni imel niti te potrebe. In je niti sedaj ne vidi".

Andrej je povedal, da mu je bilo prva dva tedna super, nato se je vse obrnilo in ne ve, zakaj. "Andrej je čisto odrezal celotno izkušnjo, kot da se nič ni zgodilo. On ni delal nobenih napak. Nič ga ne moti. In zato ne bo osvojil nobene lekcije, nič ne bo napredka," so razočarano komentirali strokovnjaki.

Mariborčan sicer trdi, da se ima sedaj super in je po eksperimentu srečen, kot še nikoli prej. Tudi Irena je v izjavi izrazila dvom o tem, pravi, da gre za navadno laž. Njegova bivša žena sicer na večerji ni imela veliko za povedati. V izjavi je razkrila, da ni želela ničesar komentirati, da ne bi prišlo do prepirov, ki si jih zares ni želela na zadnji večerji.

V šovu lahko sedaj spremljamo še zadnjo ceremonijo, ampak kot je strokovnjakinja Sonja Javornik povedala še pred začetkom pogovorov strokovnjakov z udeleženci, se je Andrej ne bo udeležil, čeprav je bil na večerji prisoten. Gledalcem še niso razkrili, zakaj, a očitno tako ne bo dobil refleksije na dogajanje v šovu.